koken en tafelgerei

 

Maak van koken een feestje door gebruik te maken van onze handige keukenhulpen en bakartikelen!

Van Der Garde Warenhuis, gelegen in het Betuwse dorpje Opheusden, heeft letterlijk alles wat je nodig hebt om een overheerlijke maaltijd te bereiden, te serveren en natuurlijk om op te eten! Handige keukenhulpen, zoals mengkommen, allerlei soorten messen en schillers, vleesthermometers, kersenontpitters, gehaktmolen, inmaakpotjes, vrieszakken, papierrolhouder, snijplanken… echt álles wat je zou kunnen gebruiken in de keuken vind je bij Van Der Garde.

Om een maaltijd te serveren heb je natuurlijk ook servies nodig. Van Der Garde heeft een uitgebreid assortiment in volledige serviezen, waarvan je ook onderdelen los kunt kopen. Zo blijft jouw servies compleet! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor theeglazen, waterglazen, grote en kleine mokken, bierglazen, theelepels en ander bestek.

In en om de keuken kan je niet zonder textiel. Denk maar eens aan handdoeken en theedoeken. Deze zijn onmisbaar en kunnen een echte eyecatcher zijn in jouw keuken! Met verschillende uitvoeringen vind je precies wat bij jou en jouw keuken past. Ditzelfde geldt voor bijpassende vaatdoeken

Om het plaatje helemaal af te maken kan je tafelzeil gebruiken. Naast dat dit jouw tafel beschermd tegen stoten, krassen en deuken, kan een tafelzeil zorgen voor een fijn sfeertje en het geheel net wat extra’s geven. De tafelzeilen bij Van Der Garde zijn uitgevoerd in transparant, textiel en pvc en zijn allemaal voorzien van verschillende ontwerpen en uitstralingen. Zo ben je verzekert dat je iets vind wat helemaal aansluit bij jouw inrichting.

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling koken & tafelen. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Koken en tafelen is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten