Juwel droogmolens bestellen bij Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar Juwel droogmolens? Je vindt ze hier in het ruime aanbod van Van der Garde Warenhuis. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten droogmolens. Met deze handige producten van Juwel kun jij met goed weer je was gemakkelijk in de buitenlucht drogen. Ben je benieuwd geworden naar de droogmolens? Bekijk hier dan ons aanbod en kies de droogmolen die aansluit bij jouw wensen. Plaats direct een bestelling voor 23.00 ’s avonds en wij zorgen ervoor dat jij het de volgende werkdag al in huis hebt.

 

Het merk Juwel

Juwel is het merk dat bekend staat om haar slimme producten voor huis en tuin. Voor het ontwikkelen van hun producten focussen zij zich op functionaliteit, kwaliteit en design. Er wordt zorgvuldig nagedacht over een eenvoudige montage en bediening. Het resultaat zie je terug in de droogmolens die zij aanbieden. Deze zijn namelijk heel makkelijk zelf in elkaar te zetten en te gebruiken. Zo zijn ze in hoogte verstelbaar en zijn ze uitgevoerd met inschroefbare grondanker met deksel.

 

Ons aanbod Juwel droogmolens

In het assortiment van Van der Garden Warenhuis vindt je verschillende soorten droogmolens van Juwel. Voor een comfortabele waslijn met een standpijp van geanodiseerd aluminium en sterke aluminium armen kies je de Comfortplus 600. Een voordelig model dat gemakkelijk in gebruik is, is de Prima 600. Ben je op zoek naar een droogmolen die je zonder kracht gemakkelijk met een hand kunt openen? Kies dan voor de Novaplus 500 Easy. Dit model is uitgevoerd met het revolutionaire eenhands automatisch spansysteem Novalift. Ook de Evolution Lift is uitgevoerd met dit zeer praktische systeem. Wil je een Juwel droogmolen met een XXL regelafstand en spandwijdte? Bestel dan de Futura Elegant XXL Lift. Bekijk direct de verschillende specificaties en kies de droogmolen die aansluit bij jouw wensen.

 

Bestel de gewenste Juwel droogmolen

Heb je in ons assortiment de perfecte Juwel droogmolen gevonden? Plaats dan zo snel mogelijk een bestelling! Wanneer je voor 23.00 ’s avonds bestelt, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Wij zorgen er dus voor dat jij zo snel mogelijk makkelijk en snel je was kunt drogen in de frisse buitenlucht! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over de producten of kom langs in ons mooie warenhuis in Opheusden om ons aanbod Jewel droogmolens te bekijken.

 

Veel gestelde vragen over Juwel droogmolens

Over Juwel 

Het merk Juwel richt zicht vooral op functionaliteit, kwaliteit en design. Het resultaat is zichtbaar in de kwalitatieve droogmolens die ze aanbieden. De droogmolens zijn eenvoudig in montage en bediening.

Welke Juwel droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Juwel droogmolens. De collectie van de Juwel droogmolens bestaat uit verschillende modellen. Voor een comfortabele, stabiele waslijn kies je voor de Comfortplus 600. Wil je liever iets minder uitgeven aan een droogmolen? Bekijk dan de Prima 600. De Juwel collectie biedt ook een droogmolen aan met XXL regelafstand en spanwijdte, namelijk de Juwel Futura Elegant XXL. Toch liever een compacte droogmolen? Bekijk dan eens de Juwel Novaplus 500 Easy.

Wat zijn de voordelen van Juwel droogmolens? 

Juwel droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. Ze hebben een drooglengte van minimaal 42.8 meter, dit zorgt voor voldoende ruimte. De droogmolens zijn vriendelijk voor de rug en ergonomisch gebouwd. Daarnaast bieden ze minimaal 2 jaar garantie aan.

Waar kun je een Juwel droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Juwel droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw Juwel droogmolen voor 19:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.