Greenpan pannen

Voor een Greenpan pannenset ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor het Greenpan Mayflower pannenset. Een pannenset die zich kenmerkt door zowel zijn nostalgie als innovatie. Deze pannen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke stoffen. Wil jij graag goed en gezond koken? Dan zijn pannen van Greenpan echt onmisbaar in je keuken. Lees snel verder voor meer informatie over de pannensets van dit merk. Natuurlijk kun je ook direct de gewenste set bij Van der Garde Warenhuis bestellen. Wij zorgen ervoor dat je hem razendsnel in huis hebt en kunt beginnen met gezond koken!

Greenpan

Volgens Greenpan begint gezond koken met een gezonde pan. Want hoewel steeds meer mensen bezig zijn met gezond koken, wordt er vaak niet gedacht aan de gezondheid van de pan. Gelukkig brengen zij daar verandering in. Zij ontwikkelde namelijk een speciale keramische antikleeflaag op basis natuurlijk grondstoffen zoals zand. De pannen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn zowel gezonder voor jou als voor het milieu. Naast de gezonde materialen kenmerken de pannen zich ook door een mooie design en fijne kook- en bakresultaten. Wil je zelf aan de slag gaan met een van de pannensets? Bestel hem dan eenvoudig en snel bij Van der Garde Warenhuis!

 

 

Het aanbod van Van der Garde Warenhuis

Bekijk hier direct het aanbod van Van der Garde Warenhuis met Greenpan pannensets. Kies bijvoorbeeld voor Greenpan Mayflower. Een set met een authentieke en kleurrijke uitstraling, maar die ondanks zijn nostalgie meer up to date is dan ooit. Door de Magneto inductietechnologie wordt de warmte gelijkmatig verdeelt. Daarnaast zorgt de antikleeflaag ervoor dat hij heel gemakkelijk schoon te maken is. Verder is hij bedekt met een speciale infinity coating die versterkt is met diamanten.

 

Koop je Greenpan pannenset

Wil je thuis ook gezond koken met gezonde pannen? Koop dan een Greenpan pannenset. In deze set vind je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. De Mayflower set heeft naast een vijftal pannen ook vijf verschillende accessoires. Bestel je favoriet snel en eenvoudig bij Van der Garde Warenhuis. Bestel je 23.00 ’s avonds, dan heb je de set de volgende werkdag al in huis! Voor meer informatie over een specifieke pannenset kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Veel gestelde vragen over Greenpan

Wat is een Greenpan?

Greenpan is een merk dat gezonde pannen op de markt brengt. Deze keramische pannen dragen bij aan de gezondheid, omdat hier geen teflon in gebruikt wordt. De pan is daarentegen voorzien van een keramische laag die Thermolon wordt genoemd.

Is een Greenpan gezond?

De pannen van Greenpan zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag die alle voordelen heeft van een traditionele antiaanbaklaag. Deze antiaanbaklaag bevat echter geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Zo kun je dus zeer gezond koken.

Hoe moet ik mijn Greenpan schoonmaken?

Wacht tot de pan volledig afgekoeld is, voordat je hem schoonmaakt. Maak gebruik van een beetje afwasmiddel, warm water en een spons en verwijder het vuil. De pannen kunnen ook in de vaatwasser, maar door de pannen schoon te maken met de hand blijft de keramische antikleeflaag langer goed.

Waar kan een Greenpan kopen?

Bij Van der Garde Warenhuis vind je een uitgebreid aanbod met Greenpan pannen. Je kunt bij eenvoudig je Greenpan online bestellen.

Onze levertijden en verzending

Bestel je een Greenpan voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 89,-.