BK Q-Linair

Wil je graag een van de BK Q-Linair pannensets kopen? Bestel dan bij Van der Garde Warenhuis. Wij verkopen heel veel verschillende soorten BK pannensets waaronder de BK Q-Linair serie. Deze serie heeft twee soorten pannensets, de Q-Linair Classic en de Q-Linair Master. Beide sets zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en voorzien van een uniek afgietsysteem. Heb je interesse in een van de prachtige BK Q-Linair pannensets? Lees dan verder voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook direct een bestelling plaatsen of een bezoekje brengen aan ons grote warenhuis in Opheusden.

De BK Q-Linair Classic

De BK Q-Linair Classic is een waar culinair kunstwerk met zijn eigenwijze design. De pannen van deze pannenset zijn uitgevoerd met een hoogglans gepolijste roestvrije edelstalen body die in een curve omhoog loopt. Daarnaast hebben de pannen handige houdgrepen die niet heet worden. De veilige pannen zijn voorzien van een zeer handig afgietsysteem. Bij Van der Garde Warenhuis kun je kiezen voor een 4-delig of 5-delig Q-Linair Classic kookpannenset. Daarnaast zijn er ook nog losse pannen van deze serie verkrijgbaar.

 

De BK Q-Linair Master

De BK Q-linair Master heeft een slim topdesign dat zelfs drie internationale design awards heeft gewonnen. De pannen van deze serie zijn slim in zowel vorm als functie. Ze hebben een extra hoge roestvrij edelstalen body die recht omhoog loopt in een wijdere bovenrand. Door zijn extra hoogte kun je extra grote porties in een keer koken. Net als de Classic is de Master uitgevoerd met een uniek afgietsysteem, waardoor hij heel handig in gebruik is. Van der Garde verkoopt van de Q-Linair Master ook een 4-delig en 5-delige kookpannenset.

 

De BK Q-Linair Master Black

De BK Q-linair Master Black heeft een slim topdesign met een zwarte coating!. De pannen van deze serie zijn slim in zowel vorm als functie. Ze hebben een extra hoge roestvrij edelstalen body die recht omhoog loopt in een wijdere bovenrand. Door zijn extra hoogte kun je extra grote porties in een keer koken. Net als de Classic is de Master uitgevoerd met een uniek afgietsysteem, waardoor hij heel handig in gebruik is. Ook bezitten deze top pannen een maatverdeling! Van der Garde verkoopt van de Q-Linair Master black ook een 4-delig en 5-delige kookpannenset.

 

 

Bestel een van de BK Q-Linair pannensets

Wil je thuis ook gebruik kunnen maken van de mooie, gebruiksvriendelijke en luxe BK Q-Linair pannensets? Bestel dan hier direct de gewenste pannenset of pan uit deze serie. Bestel voor 23.00 ’s avonds en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Verzending is gratis vanaf 89,-. Voor meer informatie over de verschillende specificaties van de pannen kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons warenhuis in Opheusden. Wij helpen je daar graag bij het maken van een keuze voor een van de BK Q-Linair pannensets.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »