Veel gestelde vragen over kookpannen

Wat is een kookpan? 

De kookpan vormt de basis van elke keukenuitrusting. Je kunt kookpannen onder andere gebruiken voor het koken van groente, pasta, rijst en aardappelen. Kookpannen worden vaak aangeboden in een pannenset, maar zijn ook los verkrijgbaar bij Van der Garde Warenhuis.

Welke formaten kookpannen zijn verkrijgbaar? 

Kookpannen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je voor het bereiden van ieder gerecht een passende pan hebt. Je kunt onder andere kookpannen kopen met een diameter van 16, 18, 20, 22 en 24 centimeter.

Is een kookpan geschikt voor inductie? 

De meeste kookpannen zijn tegenwoordig geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. Check bij de aanschaf van een nieuwe kookpan de specificaties, zodat je zeker weet dat de pan ook op inductie gebruikt kan worden.

Hoe kun je een kookpan schoonmaken? 

Verwijder het vuil in de pan met heet water en een beetje afwasmiddel. De meest kookpannen kun je ook in de vaatwasser zetten. Zo worden ze natuurlijk nog gemakkelijk schoon.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je een kookpan voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 89,-.