BK Essentials

Wanneer je op zoek bent naar de BK Essentials pannensets, ben je bij Van der Garde aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten pannensets aan van het topmerk BK waaronder de BK Essentials serie. De pannen in deze serie zijn zowel slim in vorm als functie.  Wil je thuis ook het kookgemak ervaren van deze pannen? Plaats dan vandaag nog een bestelling. Bestel nog voor 23:00 ’s avonds en wij zorgen ervoor dat je het de volgende werkdag al in huis hebt.

De BK Essentialspannen

De BK Essentialspannen kenmerken zich door hun vloeiende lijnen. Het is een energiezuinige pan door de ingekapselde sandwichbodem. De glasdeksels houden de warmte goed in de pan en je kunt tegelijk het gerecht in de gaten houden. De hogere rand zorgt ervoor dat je extra grote porties kunt bereiden. De handgrepen liggen lekker in de hand en zorgen voor een goede greep.

 

 

BK Essentials pannensets en losse pannen

De pannen in de BK Essentials serie die verkrijgbaar zijn bij Van der Garde Warenhuis, zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Daarnaast zijn zij voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die ervoor zorgt dat warmte gelijkmatig en perfect verdeeld wordt. Koop bij ons direct een 4-delige pannenset van deze serie, of bestel een losse pan. Wij weten zeker dat je nog jarenlang plezier hebt van je pan of pannenset. Je krijgt zelfs 15 jaar garantie van BK!

 

Plaats een bestelling

Wil je ook een van de pannensets of pannen van de BK Essentials bestellen? Bestel dan voor 23.00 ’s avonds. Wij zorgen er dan voor dat jij je bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. Voor meer informatie over de specificaties van de BK producten kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan graag meer over de voordelen van de BK Essentials pannensets.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +