BK Pannensets kopen? Bestel bij Van der Garde Warenhuis!

BK pannensets vindt je bij Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar een BK pannenset? Neem dan eens kijkje in het ruime assortiment van Van der Garde Warenhuis. Wij bieden heel veel verschillende soorten BK pannensets zoals pannen die geschikt zijn voor inductie, de oven of voor alle warmtebronnen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor pannensets die vaatwasserbestendig zijn, een afgietsysteem hebben of voorzien zijn van een maatverdeling. Wil je meer te weten komen over BK pannensets en de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Lees dan verder. Natuurlijk kun je ook direct een bezoek brengen aan ons grote warenhuis in Opheusden.

 

De kwaliteit van een BK pannenset

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige pannenset? Dan kom je al snel uit bij de pannensets van BK. BK ontwikkelt en produceert topkwaliteit pannen sinds 1851. Een goede pannenset is natuurlijk onmisbaar in je keuken. Wanneer je een BK pannenset koopt bij Van der Garde Warenhuis, kun je rekenen op veel gebruiksgemak en veiligheid. De pannen zijn voorzien van een unieke ingekapselde sandwichbodem, waardoor ze zeer snel opwarmen en een optimale warmteverdeling hebben.

 

Een pannenset die voldoet aan je wensen

Wil je een van de BK pannenset aanschaffen? Dan is het belangrijk dat je een pannenset kiest die helemaal aansluit bij je wensen. Van der Garde Warenhuis biedt bijvoorbeeld pannensets die zijn uitgevoerd met het prijswinnende afgietsysteem van BK. Bijvoorbeeld de BK Flow Cool, Wave, Q-linair Classic en de Premium+. Wil je een pannenset die vaatwasserbestendig is? Ga dan bijvoorbeeld voor de BK Conical Cool, Conical glas, Conical Deluxe, Blue Label of Karaat+. Daarnaast zijn er pannensets die ideaal zijn voor een inductiekookplaat of juist geschikt zijn voor alle warmtebronnen.

 

Bestel direct je BK pannenset

Heb je in het online assortiment van Van der Garde warenhuis een mooie BK pannenset gezien die helemaal voldoet aan je wensen? Bestel hem dan direct. Verzending is gratis vanaf 45,- en bestel je hem voor 23.00 ’s avonds, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis! Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pannenset? Dan kun je altijd langskomen in onze mooie winkel in Opheusden. Onze medewerkers helpen je daar graag met je keuze voor een van de BK pannensets.

Lees meer