Downdraft pannensets

Onze downdraft pannensets zijn speciaal ontworpen zijn voor de nieuwe afzuigsystemen, die gebruik maken van een downdraft systeem. Dit systeem is een vervanging voor de afzuigkap boven de kookplaat. Er zijn verschillende eigenschappen bij deze systemen. De ene schuift uit tijdens het gebruik van de inductiekookplaat en de andere is ingebouwd. Om optimaal gebruik te maken van dit systeem worden er downdraft pannen gebruikt. Door een set aan te schaffen, ben je voordeliger uit dan wanneer je ze los zou kopen!

Wat zijn downdraft pannen?

Deze downdraft pannen zijn speciaal ontworpen voor inductie kookplaten met afzuiging. Het downdraft systeem zorgt ervoor dat de dampen en geuren van het koken worden weggezogen richting de kookplaat. Hierdoor is een afzuigkap niet meer nodig! De downdraft pannen hebben geïntegreerde luchtkanalen waardoor de warmte in de pan behouden wordt, maar de geuren en stomen wel afgevoerd kunnen worden. Doordat de geuren en dampen een minder lange afstand moeten afleggen worden deze sneller en beter weggezogen. Hierdoor heeft dit systeem minder energie nodig en dat betekent dat hij zuiniger is!

 

Voordelen van onze downdraft pannensets

Wat zijn de voordelen van downdraft pannensets? Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Wij hebben daarom de vele voordelen hieronder op een rijtje gezet. Let op niet alle pannen hebben dezelfde eigenschappen:

 

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Roestvrijstaal
  • 2 jaar tot levenslange garantie
  • PFOA-Vrij
  • Stijlvol
  • Energiezuiniger

 

Welke pannensets zijn geschikt voor inductie met afzuiging?

Op zoek naar een pannenset, maar je vraagt jezelf af welke er geschikt is? Bij Van der Garde warenhuis kan jij in ons ruime assortiment zoeken naar de ideale pan. Zo hebben wij de 4-delige pannenset van BergHOFF en van DUCQ. Wij hebben pannensets voor iedereen die van dit systeem gebruik wil gaan maken. Er zijn 3-delige sets, maar we hebben zelfs 12-delige sets. Hierdoor vind jij altijd de pannenset die het best bij jou past!

 

Waarom bestellen bij Van der Garde warenhuis?

Je kan hier onze complete aanbod van pannensets bekijken, maar wij hebben ook veel losse downdraft pannen. Wij hebben een compleet aanbod, zo vind jij zeker wat jij zoekt! Kijk dus rustig rond, kom je er toch niet uit? Wij staan voor jou klaar. Bel, mail of chat met ons!

Wij brengen de klant de hoogste kwaliteit tegen de best mogelijk prijs. Zo kunnen wij iedereen van onze mooie pannensets voorzien. Met onze ervaring en servicegerichtheid willen wij jou voorzien van prachtige pannen, zodat jij heerlijk zorgelijk en gemakkelijk kan koken. Dat vinden wij belangrijk.

 

Bestel nu eenvoudig!

Wij hebben het bestellen en ontvangen van onze pannen sets zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kan snel gaan genieten van jouw nieuwe pannen! Bestel je namelijk voor 23:00 ’s avonds, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Jouw bestelling wordt gratis bezorgd vanaf 89,-. Veel kookplezier met jouw nieuwe pannen!

Veel gestelde vragen over downdraft pannensets

Wat zijn de voordelen van downdraft pannensets?  

Deze pannensets staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn ze gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en zijn ze bestand tegen water. Hierdoor gaan ze nog jarenlang mee. Vanwege deze topkwaliteit krijg je maar liefst 2 jaar tot levenslang garantie op de pannensets. Downdraft pannen zorgen ervoor dat rook en geuren direct worden afgevoerd, in plaats van dat ze door de keuken spreiden. Het overtollige damp en de hitte worden ook beter afgevoerd.

Zijn downdraft pannen geschikt voor een gasfornuis?

De meeste downdraft pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Ze kunnen daarom ook gebruikt worden op een gasfornuis.

Welke downdraft pannensets zijn er te koop? 

Er zijn verschillende merken downdraft pannen. De bekendste zijn toch wel die van BergHOFF, DUCQ en Tescoma. Bij deze merken ben jij verzekerd van hoogwaardig kwaliteit.

Welke downdraft pannenset is de beste? 

Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes. De pannensets in ons aanbod zijn verschillend en hebben dus verschillende kenmerken. Waarin zo overeenkomen zijn het duurzame materiaal, de lange garantie en het prachtige plaatje voor het oog. 

Waar kan ik downdraft pannen kopen? 

Voor downdraft pannensets ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. Wij hebben een zeer compleet aanbod met pannensets geschikt voor downdraft systemen. Bestel je bij ons voor 23:00, dan heb je jouw pannenset de volgende werkdag al in huis!

--/blogstart/--Downdraft pannen kopen? Welke past het beste bij jou?,5 tips voor het gebruik van inductie pannen!--/blogend/--

Blogs