BK Conical pannen

Heb je interesse in een van de BK Conical pannensets? Dan zit je helemaal goed bij Van der Garde Warenhuis. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod pannensets waaronder de BK Conical pannensets. Een BK Conical pannenset kenmerkt zich door een trendy design gecombineerd met gebruiksgemak. De pannen hebben een geborstelde roestvrij edelstalen pan die naar boven uitloopt en is uitgevoerd met een paar stevige grepen. Wil je meer te weten komen over het aanbod van Van der Garde Warenhuis op het gebied van BK Conical pannen? Lees dan verder.  Natuurlijk kun je ook direct een bezoekje brengen aan ons ruime warenhuis gevestigd in Opheusden.

Maak kennis met de BK Conical serie

De BK Conical serie pannen zijn sinds 2003 op de markt en inmiddels zijn er al honderdduizenden pannen van deze serie over de toonbank gegaan. De Conical pannen sieren zich door hun eenvoud en is daarom ook een van de populairste BK series. Veel van de pannen zijn ook nog eens vaatwasser bestendig, dat is nog eens fijn! BK heeft voor iedere behoefte een speciale pannenset ontwikkelt. Bij Van der Garde Warenhuis kun je dan ook kiezen voor de BK Conical Cool pannenset, Conical Deluxe en de BK Conical Glas. Tevens verkopen wij nog een aantal losse pannen en kun je een van de vele pannensets bestellen.

 

De verschillende BK Conical pannensets

De BK Conical Cool pannenset is een goede keuze als je op zoek bent naar pannen met handvatten die koel blijven. Deze set heeft speciale cool-touch handvatten, en de vlamhuls beschermt de handvatten tegen de hitte die langs de zijkant van de pan omhoog komt.

Als je op zoek bent naar topkwaliteit gecombineerd met energie-efficiëntie, dan is de Conical Deluxe set misschien wel de perfecte keuze. Deze pannen zijn gemaakt van 3-laags materiaal waardoor ze snel opwarmen en de warmte gelijkmatig over de pan verdelen.

Ten slotte zijn de BK Conical Glas pannensets een fantastische optie voor degenen die de voorkeur geven aan het gemak van een maatverdeling en glazen deksels.

 

Plaats direct een bestelling

Heb je interesse in een van de Conical pannensets die wij aanbieden? Dan kun je jouw gekozen set direct via onze website bestellen. We bieden gratis verzending voor bestellingen boven de 89,- en als je jouw bestelling voor 23:00 plaatst, heb je de volgende werkdag al jouw nieuwe pannenset in huis.

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt over de verschillende BK pannensets, neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons Warenhuis in Opheusden. We staan altijd klaar om je te helpen en je meer informatie te geven over de verschillende pannen in de BK Conical serie.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +