Tot op de dag van vandaag beleven generaties vaders en zonen met de Carrera-racebaan snelle duels en actievolle drifts en met de talrijke productinnovaties en verdere ontwikkelingen blijft elke Carrera-race in herinnering.

Wij van Carrera zien onszelf als 'motorsport voor thuis' en werken succesvol samen met zowel de auto-industrie als ook met internationale raceteams. Daarom is het voor ons een logische verplichting om onze producten zo veel mogelijk raceplezier, ontspanning en kwaliteit mee te geven. De gezamenlijke belevenis van mensen met verschillende leeftijden staat voor ons in het middelpunt: mensen die plezier hebben in mooie auto's, fascinerende techniek en racen.
Carrera is een superspannend spel met behendigheid, want: wie er afrijdt, die verliest.
Carrera modellen om te racen zijn onderhevig aan dezelfde natuurkundige wetten als racewagens en sportwagens met een schaal van 1:1. De middelpuntvliedende kracht moet door een optimaal zwaartepunt worden tegengewerkt. De verticale belasting wordt met magneten gesimuleerd, de juiste banden zorgen voor een maximale grip. Voor onze jonge coureurs zijn er nog extra uitdagingen zoals de looping en andere actie-stunt elementen. De kleinste piloten laten SuperMario of Lightning Mc Queen eenvoudigweg over de baan jagen.
Als kind was ik er trots op toen ik voor het eerst op de Carrera Baan van mijn vader won. Nu ben ik zelf vader en geniet van de spannende races met mijn kinderen. Het plezier met Carrera is niet gebonden aan een bepaalde leeftijd en verbindt generaties al tientallen jaren met elkaar.
Dank u wel, dat u geïnteresseerd bent in ons merk. Het volledige Carrera Team wenst u veel plezier en snelle actie met onze producten.