Veel gestelde vragen over elektrische dekens

Wat is een elektrische deken? 

Heb je last van koude armen, benen of voeten? Dan is een elektrische deken de ideale oplossing voor jou. Dit is namelijk een deken dat voorverwarmd is. Het helpt je lichaam om goed op te warmen in de winter.

Waar kun je een elektrische deken voor gebruiken? 

Leg een elektrische deken op je bed en je geniet altijd van een fijn voorverwarmd bed. Ze zorgen voor een goede bloedcirculatie in het lichaam en zijn daarnaast goed voor mensen met reuma.

Waar is een elektrische deken te koop? 

In het aanbod van Van der Garde Warenhuis vind je verschillende soorten elektrische dekens. Je kunt de gewenste uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor een snelle verzending.

Welke elektrische dekens zijn er te koop?  

Bij Van der Garde Warenhuis vind je verschillende elektrische dekens van het merk Inventum. De producten van Inventum zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn ze onder andere voorzien van een antibacteriële coating en hebben ze verschillende warmtestanden. Bekijk direct welke uitvoering aansluit bij jouw wensen.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw elektrische deken voor 23:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.