Veel gestelde vragen over Brabantia Essential droogmolens

Over Brabantia 

Het merk Brabantia is een echt familiebedrijf. Het merk biedt hoogwaardige en duurzame huishoudelijke artikelen aan. Tijdens het ontwerpen van de producten heeft Brabantia veel aandacht gegeven aan de functionaliteit, gebruiksgemak en stijl van het product. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen gaan de droogmolens jarenlang mee, terwijl ze tegelijkertijd ook een esthetisch aantrekkelijk zijn.

Welke Brabantia Essentials droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Brabantia droogmolens. De Brabantia Essential collectie bestaat uit droogmolens met verschillende drooglengtes, namelijk:

  • 40 meter drooglengte
  • 50 meter drooglengte

Wat zijn de voordelen van Brabantia Essential droogmolens? 

Brabantia droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. Alle droogmolens van de Essential collectie bieden een garantie van 5 jaar aan. Daarnaast zijn ze voorzien van soepel draaiende armen, altijd strakke drooglijnen en de droogmolens zijn ook weer makkelijk op te bergen.

Waar kun je een Brabantia droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Brabantia droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw Brabantia droogmolen voor 19:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.