Veel gestelde vragen over strijkplanken

Wat is strijkplank? 

Een strijkplank is een vlak oppervlak gemaakt van bijvoorbeeld spaanplaat, metaal of multiplex. Hierover is een strijkhoes aangebracht. Het oppervlak staat stabiel op een stevig frame. Je kunt hierop je kledingstukken gemakkelijk strijken.

Hoelang gaat een strijkplank mee? 

Wanneer je ongeveer 1 keer per week strijkt, zal je strijkplankhoes na ongeveer 3 jaar aan vervanging toe zijn. De strijkplank zelf gaat vanwege het stevige materiaal veel langer mee.

Waar zijn strijkplanken te koop? 

In het assortiment van Van der Garde Warenhuis vind je verschillende modellen strijkplanken. Het topmerk op het gebied van strijkplanken is toch wel Brabantia. In ons aanbod vind je verschillende strijkplanken van dit merk. Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en bestel je product online.

Welke strijkplank kopen? 

Welke strijkplank jij moet kopen, hangt vooral af van het type strijkijzer dat jij gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een stoomgenerator? Dan is een strijkplank met stoomunithouder een aanrader. Daarnaast behoort een plank met en zonder strijkijzerhouder tot de mogelijkheden.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je jouw strijkplank voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.