Kattenstaart vliegengordijnen bij Van der Garde Warenhuis

Wil je vliegen en ongedierte effectief buiten de deur houden met kattenstaart vliegengordijnen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Van der Garde Warenhuis. Wij verkopen niet alleen vliegengordijnen met kattenstaarten, maar hebben ook modellen met lamellen, kralen en hulzen. Het kattenstaart gordijn is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een variant in een beige, zwarte of grijze kleur. Meer weten over deze producten? Lees dan snel verder. Natuurlijk kun je een van onze kattenstaart vliegengordijnen ook direct bestellen. Bestel voor 23.00 ’s avonds en je hebt hem de volgende werkdag in huis.

 

Kattenstaart vliegengordijnen

Kattenstaart gordijnen houden effectief vliegen, muggen en ander ongedierte buiten. Het traditionele kattenstaart gordijn wordt ook wel chenille gordijn genoemd en sluit de deur goed af. Wanneer je er doorheen loopt, valt hij snel weer dicht. Dit zorgt ervoor dat insecten weinig kans hebben om naar binnen te vliegen. Een ander voordeel is dat de warmte met dit type gordijn beter buiten blijft. Ze zijn gemaakt van 100% polypropyleen en worden daarom niet statisch.

 

Diverse kleuren en afmetingen

De vliegengordijnen kun je bij ons bestellen in diverse kleuren en afmetingen. Wat betreft de kleuren kun je onder andere kiezen voor beige/wit, grijs, zwart, grijs/wit en grijs/wit gemêleerd. Heb je de gewenste kleur uitgekozen? Meet dan thuis je deur op en bekijk welke maat hier het best bij aansluit. Is hij toch wat te groot? Dan kun je hem eenvoudig in zowel de lengte als de breedte inkorten. Het vliegengordijn is voorzien van twee oogjes bovenaan de kunststof bevestigingsstrip. Zo hang je hem makkelijk aan twee haakjes boven je deur.

 

Kom langs in ons warenhuis

Bestel hier direct een van de kattenstaart vliegengordijnen uit ons assortiment. We raden je aan om voor 23.00 ’s avonds te bestellen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Voor tips of vragen kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen. We nodigen je ook van harte uit in ons warenhuis gevestigd in Opheusden. We informeren je daar graag verder over onze kattenstaart vliegengordijnen.

Lees meer