Kattenstaart vliegengordijnen bij Van der Garde Warenhuis

Wil je vliegen en ongedierte effectief buiten de deur houden met kattenstaart vliegengordijnen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Van der Garde Warenhuis. Wij verkopen niet alleen vliegengordijnen met kattenstaarten, maar hebben ook modellen met lamellen, kralen en hulzen. Het kattenstaart gordijn is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een variant in een beige, zwarte of grijze kleur. Meer weten over deze producten? Lees dan snel verder. Natuurlijk kun je een van onze kattenstaart vliegengordijnen ook direct bestellen. Bestel voor 23.00 ’s avonds en je hebt hem de volgende werkdag in huis.

 

Kattenstaart vliegengordijnen

Kattenstaart gordijnen houden effectief vliegen, muggen en ander ongedierte buiten. Het traditionele kattenstaart gordijn wordt ook wel chenille gordijn genoemd en sluit de deur goed af. Wanneer je er doorheen loopt, valt hij snel weer dicht. Dit zorgt ervoor dat insecten weinig kans hebben om naar binnen te vliegen. Een ander voordeel is dat de warmte met dit type gordijn beter buiten blijft. Ze zijn gemaakt van 100% polypropyleen en worden daarom niet statisch.

 

Diverse kleuren en afmetingen

De vliegengordijnen kun je bij ons bestellen in diverse kleuren en afmetingen. Wat betreft de kleuren kun je onder andere kiezen voor beige/wit, grijs, zwart en grijs/wit gemêleerd. Heb je de gewenste kleur uitgekozen? Meet dan thuis je deur op en bekijk welke maat hier het best bij aansluit. Is hij toch wat te groot? Dan kun je hem eenvoudig in zowel de lengte als de breedte inkorten. Het vliegengordijn is voorzien van twee oogjes bovenaan de kunststof bevestigingsstrip. Zo hang je hem makkelijk aan twee haakjes boven je deur.

 

Kom langs in ons warenhuis

Bestel hier direct een van de kattenstaart vliegengordijnen uit ons assortiment. We raden je aan om voor 23.00 ’s avonds te bestellen, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Voor tips of vragen kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen. We nodigen je ook van harte uit in ons warenhuis gevestigd in Opheusden. We informeren je daar graag verder over onze kattenstaart vliegengordijnen.

Veel gestelde vragen over kattenstaart vliegengordijnen?

Wat zijn kattenstaart vliegengordijnen? 

Kattenstaart vliegengordijnen (ook wel chenille vliegengordijnen genoemd) zijn vliegengordijnen die bestaan uit pluche strengen. Ze zijn vaak gemaakt van 100% propyleen. Ze zijn hierdoor niet statisch.

Hoe werkt een kattenstaart vliegengordijn? 

De pluche strengen van een kattenstaart vliegengordijn sluiten mooi tegen elkaar aan. Daarnaast vallen ze door het gewicht direct weer tegen elkaar aan wanneer je er doorheen loopt. Hierdoor krijgen insecten vrijwel geen kans.

Hoe moet je een kattenstaart vliegengordijn ophangen? 

De kattenstaart vliegengordijnen in ons assortiment, zijn voorzien van twee oogjes bovenaan de kunststof bevestigingsstrip. Op deze manier kun je het gordijn eenvoudig ophangen aan twee haakjes boven de deur.

Waar kun je kattenstaart vliegengordijnen kopen? 

Bij Van der Garde Warenhuis vind je kattenstaart vliegengordijnen in verschillende maten en kleuren. Zit de gewenste maat er niet tussen? Dan kun je het vliegengordijn heel gemakkelijk op maat maken.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw kattenstaart vliegengordijn voor 23:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.