Wij, bij Dalber, produceren sinds 1988 kinder- en tienerlampen en werken dagelijks om de beste verbinding tussen licht, vorm en kleur te vinden. Ons doel is heel duidelijk geweest, altijd gerelateerd aan de jongerenwereld en al onze inspanningen waren gericht op ontwerpen als innoveren.

Onze lampen met verschillende vormen en afwerking verlichten en decoreren op een speciale manier de kamers van jongeren en bieden verschillende soorten licht en ontwerpen die een exclusieve en andere omgeving krijgen.

Al onze artikelen zijn gemaakt in Spanje met materialen van de beste kwaliteit die een perfect en veilig gebruik mogelijk maken, altijd volgens de meest veeleisende veiligheidsnorm van de Europese Unie.

Alles bij elkaar vormen we een geweldig menselijk team dat, dankzij de tijd en moeite die we eraan besteden, in staat zijn geweest om een ​​verlichtingswereld van kleur voor kinderen en tieners te realiseren die volledig wordt gedefinieerd in de persoonlijkheid van ons bedrijf.

We creëren lampen met aantrekkelijke designs die de kleintjes en jongeren stimuleren en inspireren. Daarom benadrukken we graag dat onze lampen “made to dream” zijn. Dit alles samen met de passende elementen en lichteffecten die we opnemen, krijgen we... leuke verlichting!