BergHOFF Belgium biedt een innovatief breed gamma voor de keuken, met een duidelijke communicatie en persoonlijke service waarbij klanten beschouwd worden als partners. Bij BergHOFF Belgium is duurzaam ondernemen een onderdeel van de dagelijkse werking van hen bedrijf. Ze doen er alles aan om naast hun commerciële missie ook mens en natuur op de eerste plaats te zetten én te houden. 

BergHOFF is een dynamisch bedrijf samen met een gigantische inzet en een drive van het hele team. Ze ervaarden heel wat mindere periodes met groeipijnen, maar daar slaan ze zich steeds door met de hoop op een betere periode.

Men probeert kort op de bal te spelen en kort bij klanten te staan om de persoonlijkheid van het bedrijf te tonen.  Meedenken en een relatieopbouw op lange termijn zijn prioritaire waarden bij BergHOFF.

Ze zijn niet zomaar een leverancier van keuken- en kookgerei. Ze brengen hun klanten de beste ontwerpen tegen de best mogelijke prijs. BergHOFF biedt de volledige kookervaring met een compleet assortiment van kwaliteitsproducten, van de eerste schets tot het afgewerkte product.