Let op! Dit artikel kunnen wij niet verzenden en is alleen af te halen in ons warenhuis!

Dit zwembad wordt geleverd met een krachtige filterpomp met een capaciteit van 2271 liter per uur en bevat alle bijbehorende koppelstukken en slangen om het te kunnen koppelen aan uw zwembad. Deze filterpomp filtert d.m.v. filtercardridges van het type A. Deze filters dienen minstens eens in de twee weken vervangen te worden en bij extreem warm weer wekelijks. Deze filterpomp is gemaakt om maximaal 4 uur per dag te draaien. Wij adviseren om de pomp 2 uur 's ochtends en 2 uur 's avonds in te laten schakelen. Dit kunt u instellen doen met een timer, welke te koop is bij iedere bouwmarkt. Belangrijk is dat de pomp in ieder geval is ingeschakeld na elke toevoeging van chemicaliën (chloor en pH middelen).

 

Stevig en stabiel voor optimaal zwemplezier

Hoe groter het zwembad, hoe belangrijker het is dat het zwembad een degelijke en stabiele constructie heeft. Bij deze Intex Metal Frame Pool zit dit meer dan goed. De frame zwembaden staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en stabiliteit. Het zwembad bestaat uit een degelijk en robuust frame van gepoedercoat staal en extra stevige wanden. Deze wanden zijn bestaan uit 3 lagen waardoor uw zwembad een extra lange levensduur heeft. Het zwembad is eenvoudig op te zetten. Binnen 30 minuten is het bad klaar om te vullen. Dit Intex zwembad heeft een handig leegloop ventiel, waar u uw tuinslang op aan kunt sluiten.

Intex Metal Frame Pool liner

 

Sterke 3-laags wanden

De Intex Metal Frame zwembaden staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. De Intex Metal Frame Pool 366 x 76 is hierop geen uitzondering. De liner van iedere Intex Frame Pool bestaat uit 3 lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buitenlaag.

Intex Metal Frame Pool stevig frame

 

Stevig frame voor optimale stabiliteit

Niet alleen de liner van het zwembad is zeer sterk. Ook het frame van deze Intex Metal Frame Pool is extra stevig. Het frame van het zwembad bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal en zijn hierdoor erg sterk en stabiel. U koopt met deze Intex Frame Pool een zwembad waar u nog jaren plezier van heeft.

Intex Metal Frame Pool aansluitingen filterpomp

 

Met aansluiting voor een filterpomp

Dit Intex Metal Frame zwembad heeft 2 bevestigingspunten om een filterpomp op aan te sluiten. Deze aansluitingen hebben een doorsnede van 32 mm. Op deze aansluitingen kunt u de filterpompen aansluiten die ook een 32 mm aansluiting hebben. Dit zijn de Intex Filterpompen met capaciteit 1250, 2271 en 3407 liter per uur.

 

Service Intex

Vriendelijk bedankt voor de aankoop van een Intex Filterpomp. Wij hopen dat u er veel gebruik van kunt maken! Mochten er klachten voorkomen, kunt u deze rechtstreeks melden bij de servicedienst van Intex Nederland. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons. LET OP: BEWAAR DE AANKOOPBON!

Telefoonnummer: +31-(0)165-593939

Emailadres: [email protected] 

Intex Metal Frame zwembad 366x76cm + filterpomp

169,00 249,95
Let op! Dit artikel is alleen af te halen in ons warenhuis

  • Gratis verzending vanaf 89,-
  • Échte winkel in Opheusden (NL)
  • Achteraf betalen
  • Snel bezorgd!
  • Advies nodig? +31 (0)488 44 06 83
  • Let op! Dit artikel is alleen af te halen in ons warenhuis

Specificaties

Merk:
Intex
Artikelnummer:
775237
EAN:
6941057400662