RVS koekenpannen
Als je op zoek bent naar een duurzame en hoogwaardige koekenpan, dan zijn RVS koekenpannen zeker het overwegen waard. RVS, of roestvrij staal, is een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en hittebestendigheid, waardoor het perfect is voor het bakken van allerlei soorten voedsel, van eieren tot vlees.
Veel gestelde vragen over RVS koekenpannen
Wat zijn RVS koekenpannen?
Een koekenpan is een platte pan met een lang handvat. Je kunt deze pan gebruiken voor het en braden van vlees en ander voedsel. De koekenpan wordt gemaakt van Hoogwaardig 18/10 roestvrijstaal. Verder heeft de pan geen antiaanbaklaag tenzij de binnenkant zwart is of er een grill in zit. Dit is meestal duidelijk te zien.
Waarom een rvs koekenpan gebruiken?
Een rvs koekenpan is bedoeld voor het bakken van onder andere vlees, aardappels, vis, pannenkoeken, eitjes en groenten. Ook zijn de pannen kleinere als wokpannen of hapjespannen. Dit is handig want dit kan energie besparen omdat de pan een kleiner oppervlak hoeft op te warmten.
Hoe moet je een koekenpan schoonmaken?
Om een RVS koekenpan goed schoon te maken gebruik je afwasmiddel, waspoeder of soda. Was zo snel mogelijk nadat je hebt gebakken. Zo verwijder je direct het meeste vuil. Heb je geen tijd hiervoor? Dan is de koekenpan ook geschikt voor in de vaatwasser!
Hoe zie ik of er een anti aanbaklaag in zit?
Is de binnenkant van de pan zilver? Dan zit er nooit een anti aanbak laag in. Dit is het staal van de pan zelf en die bakt aan. Dit hoort bij het kookproces maar verijst ook een andere kookwijze. Heeft de pan een grill partroon of een zwarte binnencoating heeft hij 9 van de 10 keer wel een antiaanbaklaag. Wil je dit 100% zeker weten? Neem dan contact met ons op of bekijk de specificaties van de RVS pan.
Onze levertijden en verzending
Bestel je jouw koekenpan voor 23:00uur bij Van der Garde Warenhuis? Dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 89,-.
De Black Friday Weeks zijn begonnen!