Een nieuwe sjoelbak kopen? Hier moet je op letten!

  • Geplaatst op
  • 0
Een nieuwe sjoelbak kopen? Hier moet je op letten!

Wil je een nieuwe sjoelbak kopen? Maar weet je niet welke je moet kiezen? Lees dan dit blog van Van der Garde Warenhuis voor handige tips tijdens je zoektocht.

Tips bij het kopen van een nieuwe sjoelbak

Het wordt steeds vroeger donker buiten, de feestdagen liggen weer in het verschiet en jij hebt zin om wat gezelligs te doen met je familie. Sjoelen is dan een echte aanrader. Het is namelijk een spel dat zowel voor jong als oud super leuk is om te doen. Daarnaast zorgt het competitieve element ervoor dat het spel vermakelijk blijft. Wie wil er immers niet de winnaar van de avond worden!

Heb jij nog geen goede sjoelbak in huis? Maar wil jij wel graag dit fantastische spel kunnen spelen tijdens weekenden, gezellige feestdagen of op een gewone doordeweekse dag? Dan geven wij jou in dit blog tips om een geschikte sjoelbak te vinden. Ben je benieuwd geworden naar welke soorten sjoelbakken er allemaal verkrijgbaar zijn? Bekijk dan direct ons complete aanbod sjoelbakken met onder andere grote sjoelbakken, mini sjoelbakken, kindersjoelbakken en sjoel accessoires. Of ontdek hier direct onze top 5 meest populaire sjoelbakken!

 

Top 5 meest populaire sjoelbakken:

  1. Longfield sjoelbak wedstrijd luxe - 200x41 cm
  2. Schilte officiële wedstrijd sjoelbak - 200x41 cm
  3. Heemskerk sjoelbak Anthurium - 200x41 cm
  4. Longfield sjoelbak wedstrijd - 200x41 cm
  5. Heemskerk Dino kindersjoelbak 80cm 

 

Vind een sjoelbak die past bij jouw spel

Je bent op zoek naar een nieuwe sjoelbak, maar welke moet je nu kiezen. Je vindt online een groot aanbod en er zijn heel veel verschillende merken die prachtige sjoelbakken maken. Zo vind je in de webshop van Van der Garde Warenhuis alleen al meer dan tien verschillende modellen.

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn er een aantal punten die je vooraf voor jezelf kunt nagaan. Op wat voor manier speel jij het spel? Met wie wil jij gaan spelen? En heb je genoeg ruimte in huis voor een grote sjoelbak? Vervolgens ga je verschillende mogelijkheden bekijken. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

 

Een echte wedstrijd sjoelbak

Wil jij het spel serieus gaan spelen en wil je een echte competitie starten? Dan kies je voor een echte wedstrijd sjoelbak. Deze sjoelbakken hebben speciale wedstrijdafmetingen, hierbij is 210x41cm de standaard. Een aantal merken die bekend staan om hun wedstrijdsjoelbakken van hoge kwaliteit zijn Schilte, Heemskerk Sport en Longfield Games. Een aantal voorbeelden uit het assortiment van Van der Garde Warenhuis:

 

- De Schilte Officiële Wedstrijd sjoelbak S240 is goedgekeurd door de Algemene Nederlandse Sjoelbond.

- Longfield Luxe wedstrijd sjoelbak gemaakt van beukenhout met een hoogwaardige afwerking.

- De Heemskerk Sjoelbak Anthurium is het paradepaardje van Heemskerk met zijn prachtige uitstraling.

 

Alle bovenstaande modellen worden geleverd met stenen. Dus je hebt direct alles in huis om thuis de competitie aan te gaan.

 

Weinig plek? Kies voor een inklapbaar model

Niet iedereen heeft voldoende plek in huis voor een sjoelbak met wedstrijdafmetingen. Gelukkig is er voor deze mensen ook een hele goede oplossing, namelijk een inklapbaar model. Heemskerk Sport heeft bijvoorbeeld een aantal sjoelbakken op de markt gebracht die je kunt inklappen. Neem bijvoorbeeld de HS-40 van Heemskerk. Dit model heeft nog steeds de originele wedstrijdafmetingen, maar is makkelijk in te klappen, waardoor hij eenvoudig op te bergen is.

Wil je nog minder ruimte kwijt zijn? Dan kan je natuurlijk ook voor mini sjoelbak gaan die ook nog eens inklapbaar is. De Mini-S van Heemskerk is bijvoorbeeld maar 118x28!

 

Een sjoelbak voor de allerkleinste

Sjoelen is ook een ontzettend leuk spel voor de allerkleinsten onder ons. De super schattige Dino sjoelbak is dan een echte aanrader. Met zijn originele ontwerp is dit cadeautje altijd een succes. Daarnaast is hij ook nog eens gemaakt van duurzaam hout. Je hoeft ook niet in te zitten over de hoeveelheid ruimte die hij inneemt, want hij is slechts 80x26,5 cm en ook nog eens inklapbaar. De set wordt geleverd inclusief sjoelstenen en opbergzak!

 

Bestel je favoriete sjoelbak

We hopen dat wij je in dit blog voldoende informatie hebben gegeven over de verschillende soorten sjoelbakken die verkrijgbaar zijn. Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Is het wel gelukt om de juiste sjoelbak te vinden? Dan kun je het gewenste exemplaar heel snel en eenvoudig bestellen. Wij zorgen er dan voor dat  hij zo snel mogelijk bij jou thuis wordt geleverd, zodat jij het komende najaar gezellig een potje kunt sjoelen met je familie!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.