Korte informatie

  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Materiaal: Kunststof | PVC

Uitgebreide informatie

Welkom bij ons exclusieve Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart! Dit hoogwaardige vliegengordijn is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan jouw interieur. Met dit vliegengordijn houd je vervelende vliegen en andere insecten op afstand, terwijl je geniet van een ongehinderde luchtstroom en een prachtig uitzicht naar buiten.

Het Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Het bestaat uit fijne transparante strengen, gecombineerd met elegante zwarte accenten. Deze unieke kleurencombinatie zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect past bij elke interieurstijl.

Dit vliegengordijn is eenvoudig te installeren en past in de meeste standaard deuropeningen. Dankzij het hoogwaardige materiaal is het gordijn bestand tegen dagelijks gebruik en behoudt het zijn vorm en kleur langdurig. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs buiten worden gebruikt.

Of je nu een huisdier hebt, graag in de zomer met de deuren open wilt genieten van frisse lucht of gewoon een vleugje elegantie aan je interieur wilt toevoegen, het Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart is de ideale keuze. Vergeet ongemakkelijke vliegenmeppers of schadelijke chemische sprays. Met dit vliegengordijn behoud je een hygiënische en comfortabele omgeving in jouw huis.

Wacht niet langer en haal het Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart vandaag nog in huis! Geniet van een vliegenvrije zomer en verrijk jouw interieur met dit trendy en functionele accessoire. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Maak jouw huis compleet met het Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart en zeg vaarwel tegen vervelende insecten!

Vliegengordijn Orchidea - Transparant/Zwart

89,99 99,00
De levertijd van dit artikel is 1-5 werkdagen

  • Gratis verzending vanaf 89,-
  • Échte winkel in Opheusden (NL)
  • Achteraf betalen
  • Snel bezorgd!
  • Advies nodig? +31 (0)488 44 06 83
  • De levertijd van dit artikel is 1-5 werkdagen

Specificaties

Merk:
Wicotex
Breedte (cm):
0
Hoogte (cm):
0
Materiaal:
PVC
Kleur:
Transparant
Garantie:
Artikelnummer:
67-05-8
EAN:
8740312670585

ReviewsJe beoordeling toevoegen

Door Nieske Palsma

Nog niet opgehangen

Geplaatst op 25-09-2022
Door Aris van Altena

Goed product en snelle levering

Geplaatst op 14-07-2021
Door Remke Roes

Snel bezorgd, goede track&trace

Geplaatst op 13-07-2021
4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen