Korte omschrijving

  • SERVO automatisch voor gemakkelijk te openen met één hand
  • Dubbele kokerprofielen voor maximale veerkracht
  • Eenvoudige, traploze hoogte instelling
  • 4 kledinghangerhouders

Uitgebreide omschrijving

Deze droogmolen is gemaakt van een hoogwaardige "made in Germany" constructie. De droogmolen heeft een maximale stabiliteit en betrouwbaarheid in combinatie met veel comfort. Dit zijn de stelregels die leidend zijn bij de voortdurende ontwikkeling en productie van de Primera Servo. U profiteert van een buitengewone, bijna onverwoestbare droogmolen die gemakkelijk te openenen is met één hand. De stabiele 55 mm standpijp, de stabiele dubbele kokerprofielen en de hoogwaardige, gevlochten waslijn (ca. 60 m) onderscheiden de Primera SERVO.

 

Over Blome

Al meer dan 40 jaar staat BLOME voor innovatieve, hoogwaardige "made in Germany" -producten: roterende droogmolens, tuinbanken en een breed scala aan tuinhulpmiddelen.
Door overtuigende productkwaliteit, een aantrekkelijk ontwerp en geavanceerde engineering is BLOME wereldwijd een gerespecteerde leverancier van aluminium- en kunststofproducten voor huis en tuin. Deze omvatten naast roterende wasdrogers en tuinbanken, in het bijzonder ook grondcontactdozen, graskanten en slanghouders.
Elk van onze producten - roterende wasdroger, tuinbank of grondcontactdoos - heeft een gemeenschappelijk doel: het dagelijkse leven van onze klanten thuis en buitenshuis aangenamer maken. Deze ambitie leidt onze ondernemende acties - van de innovatieve ontwikkeling van roterende wasdrogers tot de eenvoudig te volgen installatie-instructies of handleidingen van onze parkbanken.
Dit wordt beloond door onze klanten met een hoge merkloyaliteit en gewaardeerd door onze zakelijke partners: duurzame en vertrouwende zakelijke relaties zijn cruciaal voor het succes van ons bedrijf - vandaag en in de toekomst. Dit geldt met name voor onze medewerkers, die dagelijks streven naar de kwaliteit en het marktsucces van BLOME-producten.
BLOME, het familiemerk.

Blome Droogmolen Primera Servo - incl. betonanker en beschermhoes - 60m

115,00 129,00
Voor dit artikel geldt: voor 14:00uur besteld = de volgende werkdag in huis

  • Gratis verzending vanaf 89,-
  • Échte winkel in Opheusden (NL)
  • Achteraf betalen
  • Snel bezorgd!
  • Advies nodig? +31 (0)488 44 06 83
  • Voor dit artikel geldt: voor 14:00uur besteld = de volgende werkdag in huis

Specificaties

Merk:
Blome
Diameter in cm:
300
Hoogte in cm:
171
Drooglijn lengte:
60
Diameter hoofdbuis in cm:
5.5
Liftsysteem:
Ja
Ophangoog voor kledinghangers:
Ja
Type bevestiging:
Betonanker
Incl. beschermhoes:
Ja
Materiaal:
Aluminium
Garantie:
4 jaar
Inklapbaar:
Ja
Inclusief grondanker:
Ja
Artikelnummer:
84069
EAN:
4007248840692