Lunchboxen

Veel gestelde vragen over Lunchboxen

Wat is een lunchbox? 

Een lunchbox is een doos of bakje waarin je de lunch voor je werk of op school gemakkelijk kunt meenemen. Door de harde buitenkant en deksel blijft het lekker vers en kan het niet geplet worden in je tas.

Welke lunchbox voor school? 

Welke lunchbox geshikt is voor school, is onder andere afhankelijk van de lunch die je wilt meenemen. Wil je bijvoorbeeld een aantal boterhammen meenemen, dan kies je voor een vierkant model waarin de boterhammen kunt opstellen. Voor een salade is een rond model zeer geschikt. Wil je ook je drinken meenemen voor school? Kies dan voor een duurzame beker.

Waar kun je een lunchbox kopen? 

In het aanbod van Van der Garde Warenhuis vind je verschillende soorten lunchboxen. Voor iedere lunch een passend model.

Welke lunchboxen zijn er te koop? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je producten van het topmerk Mepal kopen. Met hun ingenieuze en designs en frisse kleuren zijn ze alles wat je zoekt in een lunchbox.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw lunchbox voor 23:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »