4 tips voor het creëren van een onvergetelijke Valentijn

  • Geplaatst op
  • 0
4 tips voor het creëren van een onvergetelijke Valentijn

Ben je voor Valentijn op zoek naar een romantisch cadeautje of speciaal cadeautje? Wij geven je in dit blog 4 super handige tips!

4 tips voor het creëren van een onvergetelijke Valentijn

Valentijn is bijna aangebroken. Dat betekent dat je moet gaan uitpakken om jouw partner, geliefde of crush helemaal in te pakken. Kan je wel wat tips gebruiken bij het verzinnen van een leuke activiteit of origineel cadeautje? We got you covered! Op deze pagina geven we je namelijk 4 leuke en originele tips om jouw Valentijn te verrassen. We kunnen je alvast verklappen dat je jouw favoriete pannenset er vast bij mag pakken, want met één van onze tips ga je in de keuken aan de slag.

 

 

Tip 1: Liefde gaat door de maag

Koken voor je valentijn, het klinkt misschien een beetje saai en afgezaagd, maar eigenlijk zit je met koken altijd goed. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en op zoek te gaan naar een recept met de lekkerste ingrediënten. Natuurlijk kun je ook gewoon op safe spelen en het favoriete recept van je liefje erbij pakken. Nog geen goede pannenset in huis? Bekijk dan zeker even het uitgebreide assortiment pannensets van Van der Garde Warenhuis. Ook voor ander kookgerei als messensets of saladeschalen kun je gewoon bij ons terecht.

Ben je geen echte keukenprins of -prinses, of heb je gewoon niet zo’n zin om in de keuken aan de slag te gaan? Geen zorgen, een maaltijd laten bezorgen of afhalen bij een luxe restaurant bij jou in de buurt is ook altijd goed. Maak het dan nog extra speciaal door de tafel mooi te dekken. Een gezellig kaarsje doet ook wonderen.

 

 

Tip 2: Een leuk spel

Valentijn hoeft niet altijd over de top te zijn. Helemaal nu we midden in de lockdown zitten, zijn er niet veel activiteiten buiten de deur mogelijk. Maar niet getreurd, ook thuis kun je genoeg leuke dingen doen. Maar het ’s avonds extra gezellig door lekkere borrelhapjes in te slaan, kaarsjes aan te steken en samen jullie favoriete spel te spelen. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Een gezellig bordspel, een spannend kaartspelletje of een competitief potje sjoelen. Nog geen leuk spel, kaartspel of sjoelbak en accessoires in huis? Bij Van der Garde Warenhuis vind je alles voor een geslaagde spellenavond. Zo maak je echt even tijd voor elkaar.

 

 

Tip 3: Een speciaal cadeautje

Is je valentijn al maanden op zoek naar dat ene specifieke interieuritem? Is hij of zij helemaal weg van theedrinken en op zoek naar de perfecte theepot? Of houd je lief maar niet op over dat ene fantastische spel wat hij of zij maanden geleden eens heeft gespeeld bij vrienden? Koop het voor hem of haar! Een speciaal cadeau valt altijd in de smaak. Ieder product is gewoon makkelijk en snel te bestellen bij ons, van een rotan hangstoel en theepot tot spellen en puzzels.

Tipje van ons, hoor je dat je vriend of vriendin helemaal lyrisch is over een bepaald product? Schrijf het dan op of sla het op op je telefoon. Dit kan natuurlijk het hele jaar door. Zo heb je bij speciale gelegenheden geen stress over wat je diegene nu moet geven.

 

 

Tip 4: Romantische wandeling

Geen zin om heel dag op de bank te hangen met je geliefde? Ga er dan op uit! Wandelen is op het moment populairder dan ooit. En niet voor niets, het is namelijk een van de weinige buitenactiviteiten die we nog kunnen doen. Maak er dan in het kader van Valentijn iets romantisch en moois van. Ga op zoek naar een mooi park of bos bij jou in de buurt en stippel een leuke route uit. Wil je het helemaal goed aanpakken? Maak dan een lijstje met plekken die een bijzondere betekenis voor jullie hebben. Zo maak je een simpele wandeling extra bijzonder en romantisch.

 

 

Plaats een bestelling

We hopen dat we je middels dit blog hebben voorzien van genoeg tips, zodat jij zonder zorgen je geliefde een onvergetelijke Valentijn kunt bezorgen. Nog niet alles in huis voor een geslaagde dag of avond? Geen zorgen! Bij Van der Garde Warenhuis vind je alles wat je nodig hebt. Bestel je producten en wij zorgen ervoor dat je het volgende werkdag al in huis hebt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.