Welke BK pannenset is de beste?

  • Geplaatst op
  • 0
Welke BK pannenset is de beste?

Wil jij weten welke pannenset van BK het beste is? Ontdek dan de beste sets van dit geweldige merk. Lees snel onze blog.

Welke BK pannenset is de beste?

Het aanschaffen van een nieuwe pannenset kan een best hoge uitgave zijn. Je wilt daarom graag de juiste en goede keuze maken. Dit begrijpen we bij Van der Garde Warenhuis. Eén van onze topmerken is het merk BK. We vertellen je daarom in dit blog welke pannenset van BK het beste is. Lees snel verder en bekijk onze top 5.

 

1.      BK Q-linair Master

Bij ons op nummer één staat de BK Q-linair Master Kookpannenset. De reden hiervoor is het slimme topdesign en het unieke afgietsysteem. Daarnaast kan je deze pannen ook nog een makkelijk in elkaar stapelen. Deze set bestaat uit vijf pannen en is gemaakt van RVS. De pannenset is te gebruiken op elke warmtebron en is vaatwasmachinebestendig.

 

2.      BK Flow Cool Black

Een andere set waar wij fan van zijn is de BK Flow Cool Black Kookpannenset. Deze set bestaat uit vier pannen, wederom met een veilig afgietsysteem. De stoere zwarte coating zorgt voor een stylish look. De deksel kan eenvoudig vergrendeld worden voor het veilig afgieten van je pan. Een ander voordeel van deze set is dat de binnenkant een duidelijke maatverdeling bevat. Ook is hij verkrijgbaar in RVS.

 

3.      BK Karaat+

Een andere topper van BK is de BK Karaat+ kookpannenset.  Dit is een stijlvolle pannenset. De body is gemaakt van RVS met daarop mooie contrasterende zwarte handvatten van kunststof. De handvatten liggen comfortabel in de hand, worden niet heet en zorgen voor een veilige grip. Een groot pluspunt van deze pannenset is dat alle onderdelen vervangbaar zijn. Zo kan je dus lang met dezelfde set doen. Ook deze set is zeer geschikt voor alle warmtebronnen.

 

4.      BK Premium+

Op de derde plaats staat de BK Premium+ Kookpannenset. Hou jij van hip en trendy? Dan is deze robuuste pannenserie wat voor jou. De pannen hebben een opvallende glooiing en stevige geborstelde grepen en stelen. De glazen deksel is stootvast en zorgt daarmee voor een veilig kookproces. De deksel is voorzien van kleine gaatjes die het afgieten gemakkelijk maken.

 

Bestel direct een BK pannenset

Heb jij jouw nieuwe pannenset gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online via onze webshop. Als je op zoek bent naar een andere BK pannenset bekijk dan deze pagina. Welke pannenset je ook kiest, ze beschikken allemaal over topkwaliteit met ingenieuze functionaliteiten en strakke designs. Heb je vragen over een van de pannensets? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 0488 – 44 06 83 of stuur ons een mail via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.