BergHOFF Leo Stone+ Pannenset 3-delig - Downdraft
- Siliconen rand die rammelen voorkomt
- Geïntegreerde afgietopening die ook dienst doet als stoomventiel voor Downdraft kooksysteem
- Pan van gegoten gerecycled aluminium voor snelle gelijkmatige warmteverspreiding zonder hete plekken
- Speciaal handvat op het deksel waarop u een lepel kunt leggen
- De kookpot past met het opvouwbaar stoommandje “Stomen en Afgieten”
- Ovenbestendig dankzij de afneembare siliconen omhulsels voor de zijhandvatten
- Materiaal dat qua gewicht gemakkelijk te hanteren is
Uitgebreide omschrijving
De BergHOFF Leo Stone+ pannenset 3-delig is een slimme basisset voor elke keuken, geschikt voor alle warmtebronnen én het downdraft systeem. De set bestaat uit drie veelgebruikte formaten, ideaal voor het bereiden van dagelijkse maaltijden. Dankzij het gebruik van gegoten gerecycled aluminium warmen de pannen snel en gelijkmatig op, zonder dat er hete plekken ontstaan. De keramische antiaanbaklaag voorkomt dat ingrediënten blijven kleven, zelfs bij gebruik van weinig vet.
Elke pan is voorzien van een hittebestendig handvat van fenol met een siliconen inzetstuk, wat zorgt voor een comfortabele en veilige greep. De pannen zijn ovenbestendig tot 180°C en daardoor ook geschikt voor afmaken of warmhouden van gerechten in de oven. Handwas wordt aanbevolen om de kwaliteit van de antiaanbaklaag te behouden. Met deze set haal je een duurzame, praktische én stijlvolle pannenset in huis die perfect past bij modern kookgemak.
BergHOFF Leo Stone+ Pannenset 3-delig - Downdraft
Specificaties
Veel gestelde vragen
Wat zijn de voordelen van pannen met een keramische laag?
Pannen met een keramische laag hebben verschillende voordelen. Ze zijn lichter van gewicht en hebben vaak een mooie uitstraling dankzij de coating aan de binnen- en buitenkant. Een groot voordeel van de keramische laag is dat deze een natuurlijke antiaanbakwerking heeft, waardoor eten minder snel aanbakt en je minder olie of vet nodig hebt. Daarnaast zijn keramische pannen vaak geschikt voor verschillende kooktechnieken en warmtebronnen, mits ze correct worden gebruikt.
Zijn deze pannen geschikt voor Downdraft?
Jazeker! Deze pannen zijn speciaal ontworpen om te koken op downdraft systemen, dit komt door het stoomgleufje aan de zijkant van de deksel. Al het stoom word gestuurd door de deksel. Dit zorgt ervoor dat er geen overbodig stoom in de keuken terecht komt!
Wat zijn de nadelen van pannen met een keramische laag?
Hoewel keramische pannen veel voordelen hebben, zijn er ook enkele nadelen. De keramische coating is minder slijtvast dan bijvoorbeeld een RVS-pan en kan na verloop van tijd beschadigen of slijten. Daarnaast zijn deze pannen niet geschikt voor koken op hoog vermogen, omdat te hoge temperaturen de coating kunnen aantasten. Het wordt aangeraden om maximaal 60% van het vermogen van de kookplaat te gebruiken om de levensduur van de pan te verlengen en beschadiging te voorkomen.
Wij bestaan 80 jaar en trakteren!