5 redenen om een Fritel friteuse te kopen

  • Geplaatst op
  • 0
5 redenen om een Fritel friteuse te kopen

Op zoek naar een nieuwe frituurpan? Kies voor een Fritel friteuse. Lees hier 5 redenen waarom.

Waarom een Fritel friteuse kopen?


Wil je graag met familie en vrienden kunnen genieten van overheerlijke snacks als de kroket, frikandel of kaassoufflé? Dan heb je uiteraard een goede friteuse nodig. Aangezien er behoorlijk wat aanbod is op het gebied friteuses, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom zetten wij vandaag één van de topmerken in de spotlight. Namelijk Fritel.

De friteuses van Fritel zijn ontzettend populair in Nederland, en uiteraard niet voor niets. Er zijn genoeg redenen waarom je een Fritel zou moeten kopen. Wil je meer weten over de producten van dit merk en de redenen waarom ze zo geliefd zijn? Lees dan dit blog. Wij informeren je niet alleen over het merk, maar geven je ook 5 redenen om een Fritel friteuse te kopen.

 

 

Maak kennis met Fritel

Fritel is een merk met een passie voor de ontwikkeling van smakelijke producten. Ze hebben diverse apparaten op de markt gebracht die jou helpen om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Naast frituurpannen bieden zij ook airfryers, wafelijzers en grillapparaten aan. De producten hebben een design dat zowel praktisch als gebruiksvriendelijk en hedendaags gestyled is. Hun uitgangspunten zijn onder andere topkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en multifunctionaliteit.

 

 

Redenen op een Fritel friteuse te kopen

Wanneer je hun friteuses bekijkt en gebruikt zie je de uitgangspunten van Fritel duidelijk terugkomen. Ben jij ook van plan om een nieuwe frituurpan te kopen? Dan volgen hier een vijftal redenen om voor een Fritel friteuse te gaan:

  1. Hoogwaardige kwaliteit: De frituurpannen zijn gemaakt van de beste materialen. Daarnaast zorgen de innovatieve technieken ervoor dat je nog jarenlang met veel plezier kan bakken met dit apparaat
  2. Speciale koude zone: Kenmerkend voor de friteuses is de speciale koude zone. Deze zone zorgt ervoor dat bakresten niet naar de bodem zakken en verbranden. Daarnaast kun je wel tot drie keer langer doen met je frituurolie door deze koude zone.
  3. Gebruiksvriendelijk: De friteuses zijn heel gemakkelijk in gebruik en ook nog eens super krachtig. Je hebt zo binnen een mum van tijd een lekkere snack op tafel gezet.
  4. Onderhoudsvriendelijk: De Fritel is ook nog een zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt verschillende onderdelen als het deksel, de mantel en de kuip gemakkelijk wegnemen en in de vaatwasser zetten. Dat scheelt uiteraard flink wat tijd.
  5. Uitstekende garantie: Fritel kent de kwaliteit van haar product en daarom bieden ze een garantie van maar liefst 10 jaar.

 

 

Fritel Friteuses in het assortiment van Van der Garde Warenhuis

Zoals je misschien al wist heeft Van der Garde Warenhuis ook een uitgebreid aanbod met Fritel friteuses. Wil je graag een nieuwe frituurpan aanschaffen? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Om je wat meer duidelijkheid te geven over ons aanbod, zetten we een aantal modellen uit ons assortiment op een rij:

Bekijk direct de specificaties van de verschillende modellen en bestel de uitvoering die aansluit bij jouw wensen. Voor 23.00 besteld betekent de volgende werkdag al in huis!

Heb je nog vragen over de producten die aanbieden? Of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie en helpen je verder. Je kunt ons bereiken via +31 488 44 06 83 of [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.