Demeyere Pannensets: Ontdek de Verschillen tussen de Collecties

  • Geplaatst op
  • Door Damian
  • 0
Demeyere Pannensets: Ontdek de Verschillen tussen de Collecties

Demeyere, een gerenommeerd merk in de wereld van kookgerei, biedt een scala aan pannensets die ontworpen zijn om aan de uiteenlopende behoeften van elke kok te voldoen. In dit blog duiken we dieper in de verschillende collecties van Demeyere, met speciale aandacht voor hun unieke kenmerken, waaronder het verschil tussen 5- en 7-lagenmateriaal, om je te helpen de perfecte keuze voor jouw keuken te maken.

Demeyere Silver 7 Collectie

De Demeyere Silver 7 collectie staat symbool voor de ultieme combinatie van design, functionaliteit en technologie. Uitgerust met een InductoSeal® bodem die een koperen kern bevat, bekend als de beste warmtegeleider, garandeert deze lijn een ongeëvenaarde warmteverspreiding over de gehele bodem van de pan. Daarnaast zijn de pannen voorzien van dubbelwandige deksels voor betere isolatie, gegoten gelaste grepen uit roestvrijstaal voor duurzaamheid en gebruiksgemak, en dichtgelegde randen om ophoping van vuil en vet tegen te gaan. Hierdoor kunnen de pannen ook niet slijten in de vaatwasser.

 

Demeyere Apollo 7 Collectie

De Apollo 7 serie, vergelijkbaar in kwaliteit met de Silver 7, onderscheidt zich door zijn InductoBase® bodem met een aluminium kern die zorgt voor efficiënte warmtegeleiding. De serie kenmerkt zich door enkelwandige deksels, ergonomisch gelaste grepen uit roestvrijstaal, en ontbreekt de dichtgelegde randen, dit is een nadeel want hierdoor kunnen de pannen gaan krassen in de vaatwasser.

Bijpassende producten

--/productstart/--https://www.vdgardewarenhuis.nl/demeyere-silver-7-kookpannenset-3-delig.html,https://www.vdgardewarenhuis.nl/demeyere-intense-5-kookpannenset-5-delig.html,https://www.vdgardewarenhuis.nl/demeyere-industry-5-pannenset-4-delig.html--/productend/--

 

Demeyere Intense 5 en Industry 5 Identieke Kwaliteit, Verschillend Design

De Intense 5 en Industry 5 collecties zijn identiek qua kwaliteit, beide vervaardigd met een 5-lagenmateriaal dat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en -behoud. Het onderscheid tussen deze twee lijnen zit in het design; de Intense 5 biedt een minimalistisch en gestroomlijnd ontwerp, terwijl de Industry 5 een robuuster, industrieel design heeft. Beide series zijn voorzien van dubbelwandige RVS deksels, wat hun functionaliteit en prestaties verder verhoogt! Dit is dus de perfecte keus als je met een budget plafond zit. Let echter wel goed op! De Industry 5 heeft geen dicht gelaste grepen, de Intense 5 heeft deze wel. Dit zorgt ervoor dat deze dus in de vaatwasser kunnen en niet kunnen slijten over de jaren heen. Hierdoor ook het prijs verschil. 

 

Demeyere Diverto 3 Collectie

De Diverto 3 collectie is ontworpen als een instapmodel voor degenen die de kwaliteit van Demeyere willen ervaren zonder de investering van de meer geavanceerde series. Deze pannen, gemaakt met een 3-lagenmateriaal, bieden een goede warmtegeleiding en zijn ideaal voor de basis kookbehoeften, wat ze een uitstekende keuze maakt voor beginnende koks of zij die zoeken naar een kwalitatieve, maar budgetvriendelijke optie.

 

Demeyere Classic 3 Collectie

De Classic 3 serie biedt een tijdloos design gecombineerd met de betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Demeyere om bekend staat. Vervaardigd met een 3-lagenmateriaal, zijn deze pannen ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden ze een solide kookervaring voor een breed scala aan gerechten. Ook is de Classic 3 in instap model net als de Divertro 3. 

 

Het Verschil tussen 5 en 7 Lagen Materiaal van Demeyere

De keuze tussen 5- en 7-lagenmateriaal in Demeyere pannen hangt af van de specifieke kookbehoeften. De 7-lagenconstructie, beschikbaar in de Silver 7 en Apollo 7 series, biedt superieure warmtegeleiding en -verdeling, ideaal voor gerechten die een nauwkeurige temperatuurcontrole vereisen. De 5-lagenconstructie, gevonden in de Intense 5 en Industry 5 collecties, biedt nog steeds uitstekende prestaties maar is lichter en daardoor geschikter voor dagelijks gebruik.

Of je nu een professionele chef bent of een enthousiaste thuiskok, Demeyere heeft een pannenset die aan jouw culinaire behoeften voldoet. Door de verschillende collecties en hun unieke kenmerken te begrijpen, kun je de ideale uitrusting voor jouw keuken kiezen, zodat elk gerecht een meesterwerk wordt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.