Dit zijn de beste pannensets voor inductie

  • Geplaatst op
  • 0
Dit zijn de beste pannensets voor inductie

Wat zijn de beste pannensets voor inductie? In dit blog van Van der Garde Warenhuis vertellen we je er graag meer over.

Ontdek de beste pannensets voor inductie

Zijn je oude pannen aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe keuken met een inductiekookplaat in plaats van gas? Dan ga je uiteraard op zoek naar een geschikte pannenset waarmee je lekker aan de slag kunt gaan. Het is uiteraard wel van belang dat je een set kiest met pannen die geschikt zijn voor inductie.

Gelukkig heb je tegenwoordig keuze genoeg. Toch is het kiezen van de juiste inductie pannenset met het grote aanbod niet altijd eenvoudig. Daarom helpen we je graag op weg. We vertellen je over het type pan dat geschikt is voor inductie en laten je de beste pannensets voor inductie in ons uitgebreide assortiment zien. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

Wanneer is een pannenset geschikt voor inductie?

Een inductiekookplaat werkt met magnetische velden. Het is daarom van belang dat de pannenset die je kiest magnetiseerbaar metaal bevat. Wanneer dit niet het geval is, ontstaat er geen magnetisch veld en kan er geen warmte worden overgebracht. Weet je niet zeker of een pan geschikt is voor inductie? Dan kun je dit heel gemakkelijk testen door een magneetje tegen de onderkant te houden. Wanneer het magneetje blijft plakken, is deze geschikt voor inductie.

 

De beste pannensets voor inductie

Op zoek naar een geschikte pannenset voor inductie? Zoek niet verder, want bij Van der Garde Warenhuis vind je een uitgebreid aanbod met pannensets van de beste merken. Om je op weg te helpen, zetten we een aantal van de beste sets voor je op een rij:

  • BK Profiline Kookpannenset: Pannenset die opvalt door zijn body van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal. De pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. Dus ook inductie en de oven. Liever een BK pannenset uit een andere serie? Geen probleem, want vrijwel alle BK pannen kunnen op inductie worden gebruikt.
  • BERGHOFF Essentials downdraft pannenset: Een zeer gebruiksvriendelijke set. De deksels van de pannen zijn voorzien van gaatjes en een schenktuit. Op deze manier kun je gemakkelijk heet water afgieten. De set is op alle warmtebronnen te gebruiken, ook op inductie.
  • BK Flow Cool Black Kookpannenset: Deze set valt op door zijn pannen met een stoere zwarte look. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.

BK pannensets zijn één van de beste pannensets voor Inductie

Plaats een bestelling

Welke pannenset voor inductie heeft jouw voorkeur? Bekijk het uitgebreide aanbod, kies jouw favoriet en bestel hem gemakkelijk en snel online. Voor 23:00 besteld is de volgende werkdag al in huis! Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.