Gezond het nieuwe jaar in met gezonde pannen

  • Geplaatst op
  • 0
Gezond het nieuwe jaar in met gezonde pannen

Gezond het nieuwe jaar in? Dat doe je met onze gezonde pannen! Lees in dit blog waarom gezonde pannen de beste keus zijn.

Ga aan de slag met gezonde pannen

Voor veel mensen is het nieuwe jaar de start van een gezonder leven. We gaan meer sporten en eten gezonder, zodat we straks fitter zijn en beter in ons vel zitten. Maar naast sporten en gezond eten zijn er nog meer manieren om je levensstijl te verbeteren. Want heb jij al gezonde pannen in huis?

Waar veel mensen niet van op de hoogte zijn, is dat de pannen waar we ons voedsel mee bakken of koken vaak helemaal niet zo gezond zijn. Maak je nog gebruik van een Teflon pan? Dan is het tijd om die de deur uit te doen en een gezonde pan aan te schaffen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

 

Waarom kiezen voor gezonde pannen?

Wist je dat er schadelijke stoffen vrij kunnen komen wanneer je kookt met een Teflon pan? In veel pannen werd vroeger Teflon verwerkt in de anti-aanbaklaag. Teflon wordt als dun laagje aangebracht op de bodem van de pan, zodat er geen etensresten aan kunnen kleven. Wanneer deze laag sterk verwarmd wordt, verandert het van structuur. Bij temperaturen van meer dan 240 graden wordt het laagje heel dun, waarna het giftige dampen en stoffen vrijkomen. Dit kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Gelukkig is hier verandering in gekomen. Er worden tegenwoordig vooral gezonde pannen op de markt gebracht. Dit zijn duurzame pannen die zijn uitgevoerd met een goed alternatief voor de anti-aanbaklaag. Op deze manier houd je schadelijke stoffen tijdens het koken buiten de deur.  

 

Welke pannen zijn gezond?

Ben jij op zoek naar een goed alternatief voor je oude Teflon pannen? Zoek dan niet verder, want bij Van der Garde Warenhuis vind je een uitgebreid aan aanbod met gezonde pannen. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de geweldige producten van Greenpan.

De producten van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van een gezonde antikleeflaag. Daarnaast zijn de pannen gemaakt van hoogwaardige materialen en milieuvriendelijk. Je kunt ze dus nog jarenlang met veel plezier gebruiken.

 

Ontdek onze groene pannen

Bij Van der Garde Warenhuis vind je verschillende soorten pannensets van het merk Greenpan. Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden, zetten we een aantal producten voor je op een rij:

Welke set spreekt jou het meest aan? Bekijk de mogelijkheden en kies de set die aansluit bij jouw wensen.

 

Stel je vraag

Ga jij ook gezond het nieuwe jaar in met je nieuwe groene pannen? Bekijk ons aanbod, kies de set die jou aanspreekt en bestel hem gemakkelijk en snel online.  Bestel je voor 23.00 ’s avonds, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Wil je graag meer weten over het onderwerp? Of heb je een vraag over het aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 488 44 06 83 of te mailen via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.