Nieuwe prullenbak kopen? Hier moet je op letten!

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe prullenbak kopen? Hier moet je op letten!

Ga je nieuwe prullenbak kopen? Lees dan dit blog van Van der Garde Warenhuis en ontdek waar je op moet letten bij aankoop van jouw afvalemmer.

Ontdek wat de ideale prullenbak is voor jou

Je bent op zoek naar een nieuwe prullenbak, maar je bent er al snel achter gekomen dat het aanbod prullenbakken behoorlijk groot is. Je vraagt je af: Welk model is geschikt voor mij? Om je verder te helpen tijdens je zoektocht naar de ideale prullenbak, hebben wij deze pagina geschreven. In dit blog vertellen we namelijk je waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe prullenbak.

 

Dus wil je een nieuwe afvalemmer kopen? En ben je benieuwd welk model en merk ideaal is voor jouw situatie? Dan is dit blog voor jou. Naast verschillende tips voor het kopen van de beste prullenbak, hebben we ook aantal populaire modellen uit het assortiment van Van der Garde Warenhuis voor je op een rij gezet. Je krijgt zo direct een goed idee van de mogelijkheden.

 

 

Waar ga jij je nieuwe prullenbak plaatsen?

Om te kunnen bepalen welke prullenbak geschikt is voor jouw situatie, is het belangrijk om voor jezelf na te gaan waar je de prullenbak wilt gaan plaatsen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een prullenbak voor in de keuken, dan kies je al snel een model met een grote inhoud. Daarnaast is het in de keuken ook fijn om je afval te kunnen scheiden. Ook hier kun je jouw afvalemmer op selecteren.

 

Op zoek naar een afvalbakje in de badkamer of wc? Dan zoek je uiteraard een kleiner exemplaar die niet te veel ruimte inneemt en gemakkelijk geleegd kan worden.

 

Wil je liever geen losstaande prullenbak in je keuken? Dan kun je ook kiezen voor de inbouw afvalemmer. Zo heb je jouw prullenbak altijd bij de hand, maar toch uit het zicht.

 

Ook in je kantoor of thuiswerkkantoor kan een prullenbak heel handig zijn. Kies voor een klein exemplaar onder je bureau of ga voor een grote die je centraal plaatst in de kantoorruimte.

 

 

De bediening van je afvalemmer

Het volgende punt waar je op moet letten bij de aanschaf, is de bediening van de afvalemmer. Ga voor jezelf na welke type bediening jij het fijnst vindt en het meest geschikt is voor jouw situatie. We zetten de verschillende soorten bediening voor je op een rij:

 

  • - Pedaal: Het pedaal is de meest gangbare bediening voor een afvalemmer. Door op het pedaal te drukken met je voet opent de klep van de bak. Een groot voordeel hiervan is dat je je handen vrij hebt.
  • - Touch systeem: Ook de prullenbak met een touch systeem is ontzettend populair. Door op het deksel te drukken met de hand gaat hij gemakkelijk en snel open. Ook sluiten gaat heel eenvoudig met de hand.
  • - Handmatig openen en sluiten: Ook een deksel dat je handmatig moet openen en sluiten behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Het uiterlijk van je prullenbak

Uiteraard is het uiterlijk van de prullenbak ook iets waar je op moet letten bij het maken van een keuze. Welke kleur past bij jouw ruimte? Ga je voor iets opvallends? Of past een rustige kleur meer bij jou? Ook de materiaal is belangrijk. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en uitstraling.

 

Tot slot is ook de inhoud van de prullenbak een bepalende factor. Kies je voor een klein exemplaar van 3 of 5 liter? Ga je voor 60 liter? Of is een duo bak met 9 en 17 liter of 11 en 23 liter meer wat voor jou?

 

 

Ontdek het assortiment van Van der Garde Warenhuis

Heb je inmiddels een goed overzicht van de punten die voor jouw nieuwe prullenbak belangrijk zijn? Dan kun je op zoek gaan naar het juiste exemplaar. Bij Van der Garde Warenhuis vind je een uitgebreid assortiment met afvalemmers van topmerken als Brabantia, Oko en Hailo.

 

Dit zijn onze populaire modellen:

 

Welk model heeft jouw voorkeur? Maak gebruik van de filters en bekijk direct de verschillende afvalemmers. Heb je de juiste gevonden, dan kun je die eenvoudig bestellen. Voor 23.00 besteld betekent de volgende werkdag al in huis!

 

Heb je nog vragen over onze producten of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via +31 488 44 06 83 of [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.