Ongedierte buiten de deur houden? Kies voor een vliegengordijn!

  • Geplaatst op
  • 0
Ongedierte buiten de deur houden? Kies voor een vliegengordijn!

Op zoek naar een goed vliegengordijn? Lees dan dit blog van Van der Garde Warenhuis. Ontdek de mogelijkheden en onze handige tips.

Maak gebruik van een vliegengordijn!

Vliegengordijnen zijn onmisbaar in iedere woning. Vooral in de lente en zomer kun je behoorlijk last krijgen van vliegen, wespen, muggen en vliegende insecten in huis. Met een goed vliegengordijn kun je dit ongedierte gelukkig effectief buiten de deur houden.

Heb jij al een goed vliegengordijn in je achterdeur hangen? Of ben je nog op zoek naar een geschikt exemplaar? In het laatste geval ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. In dit blog laten we je namelijk kennismaken met het vliegengordijn en de verschillende soorten die op de markt zijn. Verder geven we je een aantal handige tips bij het kiezen van het juiste model. Tot slot laten we nog een aantal mooie vliegengordijnen uit ons assortiment zien. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

 

Wat is een vliegengordijn?

Een vliegengordijn, ook wel horgordijn genoemd, is een muskietennet dat je op een deur of raam plaatst om te voorkomen dat insecten en ander ongedierte het huis binnenkomen. De gordijnen variëren onder andere qua materiaal, uitvoering en maat. Zo is er voor iedere wens en iedere deur een passend vliegengordijn te vinden.

 

 

Welke soorten vliegengordijnen zijn er verkrijgbaar?

Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten materialen. We zetten een aantal soorten voor je op een rij:

  • - Kattenstaarten
  • - Hulzen
  • - Kunststof
  • - Gaas
  • - Kralen
  • - Plastic
  • - PVC

Ieder materiaal brengt zijn eigen voordelen en uitstraling met zich mee. Heb je vragen over een bepaald materiaal? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies.

 

 

Hier moet je op letten bij de aanschaf

Ga je een nieuw vliegengordijn kopen, dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Wij zetten ze graag voor je op een rij, zodat jij straks precies weet welk materiaal en welke uitvoering het beste is voor jouw deur.

  1. Het gewicht van het gordijn: Kies voor een gordijn dat voldoende gewicht heeft, zodat ze mooi naar beneden blijven hangen. Ook wanneer de wind waait.
  2. Ruimte tussen de lamellen, stroken of strengen: Sommige vliegengordijnen dienen vooral ter decoratie. Hierbij is de ruimte tussen de lamellen of strengen vaak te groot, waardoor vliegen nog steeds gemakkelijk binnen kunnen komen.
  3. Houdt rekening met huisdieren: Sommige gordijnen zijn niet geschikt voor huisdieren. Houdt daarom rekening met je hond of kat wanneer je een model selecteert.
  4. Eenvoudige installatie: Uiteraard moet het gordijn gemakkelijk op te hangen zijn. Bij sommige gordijnen wordt er bijvoorbeeld een hangsysteem meegeleverd.

 

 

Ontdek het assortiment van Van der Garde Warenhuis

Heb je het juiste vliegengordijn al gevonden? Of ben je nog op zoek? Zoek niet verder, want bij Van der Garde Warenhuis vind je een uitgebreid aanbod met vliegengordijnen in diverse uitvoeringen en maten. We laten je graag kennis maken met ons mooie aanbod, daarom zetten we een aantal producten voor je op een rij:

Selecteer jouw vlieggordijn in de gewenste maat en plaats een bestelling. Bestel je voor 23.00, dan heb je jouw vliegengordijn de volgende werkdag al in huis.

Benieuwd naar onze top 5 beste vliegengordijnen? Bekijk deze interessante blog dan nu direct! Hier leggen we je alles uit over alle soorten vliegengordijnen en welke voordelen ze hebben voor jouw huis. Zien we je daar!

Heb je nog vragen over onze producten of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via +31 488 44 06 83 of [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.