Vliegen buiten houden in de zomer? Dat doe je zo!

  • Geplaatst op
  • 0
Vliegen buiten houden in de zomer? Dat doe je zo!

Hoe hou je vliegen buiten in de zomermaanden? Lees meer over onze tips.

Vliegen buiten houden in de zomer? Dat doe je zo!

Het is heerlijk weer buiten. De deur staat steeds vaker open en de frisse lucht waait lekker naar binnen. Met die frisse lucht komen ook een hoop irritante vliegen mee naar binnen. Irriteer jij je hier ook zo aan? Lees dit blog van Van Der Garde Warenhuis. Hierin geven we je een aantal tips om vliegen in huis tegen te gaan.

 

4 tips om vliegen in huis tegen te gaan

 

Tip 1. Zorg dat je huis schoon is

Vliegen komen vaak af op eten. Zorg er dus voor dat etensresten opgeruimd zijn. Bij voorkeur in een afsluitbare prullenbak. Vergeet vervolgens niet de vuilniszak tijdig in de container te gooien. Als je eten niet weg kunt gooien zorg en dan voor dat het goed afgedekt is.

Maak je huis ook regelmatig schoon en leef hygiënisch. Vliegen hebben zo geen plek om eitjes te leggen.

 

Tip 2. Plaats een vliegengordijnen

Wat heel goed werkt tegen vliegen in huis is een barricade opstellen waar insecten niet doorheen kunnen. Denk hierbij aan het plaatsen van vliegengordijnen. Zo geniet je van de frisse lucht en het daglicht zonder dat er vliegen in huis komen. Het voordeel van een vliegengordijn is dat het niet alleen goed werkt voor het tegengaan van insecten, maar ook voor ander ongedierte. De slierten vallen direct weer tegen elkaar aan nadat je er doorheen gelopen bent. Zo krijgen insecten geen kans.

Bij Van Der Garde Warenhuis verkopen we verschillende soorten vliegengordijnen. Zo bieden wij de volgende producten:

 

Tip 3. Insectenwerende middelen

Tegenwoordig zijn er een hoop insectenwerende middelen op de markt. Zo hebben wij de Eurom Fly Away 30 en de Eurom Fly Metal 40 in ons assortiment. Beide producten bevatten twee lampen die vliegen en insecten aantrekken. Vervolgens vliegen deze insecten tegen een hoogspanningsrooster en worden zij opgevangen in het opvangbakje. Dit is makkelijk te verwijderen en schoon te maken. Dit product is zowel hangend als staand te gebruiken.

 

Tip 4. Wees voorzichtig met licht

Deze tip geldt vooral voor in de avonduren. Let op met licht, want daar komen vliegen juist op af. Zorg er dus voor dat als je het licht binnen aan doet, de ramen dichtzitten (of verduisterd zijn d.m.v. gordijnen) of dat je een vliegengordijn hebt hangen.

 

Benieuwd naar onze top 5 beste vliegengordijnen? Bekijk deze interessante blog dan nu direct! Hier leggen we je alles uit over alle type vliegengordijnen en welke voordelen ze hebben. Zien we je daar!

 

Bestel je vliegengordijn & insectenwerende middelen online

Heb je het juiste middel tegen vliegen gevonden? Bestel het product dan heel gemakkelijk bij ons online in onze webshop. Als je voor 23.00 besteld heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis! Voor vragen of advies mag je contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via +31 488 44 06 83 of via [email protected]. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Opheusden.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.