Wat is de beste sjoelbak?

Wat is de beste sjoelbak?

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd dat we gezellig samen zijn en een hoop spelletjes spelen. De sjoelbak wordt ook steeds vaker voor de dag gehaald. Nog geen sjoelbak in huis? Lees in dit blog welke sjoelbakken de beste zijn.

Een sjoelbak kopen?

Bij Van der Garde Warenhuis ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede sjoelbak voor thuis. In ons aanbod vind je diverse soorten waarmee je de strijd aan kan gaan. Zo hebben we niet alleen normale sjoelbakken, maar ook sjoelbakken voor de allerkleinste. Zo kun je tijdens de feestdagen allemaal genieten van een potje ouderwets sjoelen. In dit blog vertellen we je graag meer over onze top drie sjoelbakken van dit moment.

 

De beste sjoelbak top 3

Welke sjoelbak je ook kiest, ze zorgen allemaal voor speelplezier. Toch steken er een aantal met vlag en wimpel bovenuit. We laten je graag kennismaken met een aantal toppers uit ons assortiment:

1.     Schilte officiële wedstrijd sjoelbak

Zoals de naam al zegt is dit een echte wedstrijd sjoelbak. Oftewel de crème de la crème onder de sjoelbakken. Deze sjoelbak is als enige goedgekeurd door de Algemene Nederlandse Sjoelbond. Het neusje van de zalm dus. De twee meter lange sjoelbak is gemaakt van hoogwaardig hout. Je kunt er direct mee aan de slag, want hij wordt geleverd inclusief 30 holgedraaide sjoelschijven.

2.     Heemskerk Sjoelbak inklapbaar

Als je op zoek bent naar een sjoelbak die weinig ruimte opneemt en van hoge kwaliteit is, dan is dit de sjoelbak die jij zoekt. De wedstrijd sjoelbak is twee meter lang en gemaakt van duurzaam hout. De sjoelbak is dankzij zijn kwaliteit zeer geschikt voor particulier, maar ook voor openbaar gebruik. De sjoelbak van Heemskerk wordt geleverd met 30 stuks sjoelschijven.

3.     By Boris Luxe sjoelbak Jan Des Bouvrie

Wil jij een sjoelbak die net even wat anders is dan anders? Ga dan voor deze originele sjoelbak van By Boris. Dit merk heeft in samenwerking met Jan Des Bouvrie de oer-Hollandse sjoelbak in een nieuw jasje gestoken. Hij dient niet alleen als spel, maar kan ook als kunstobject opgehangen worden.

 

Bestel jouw sjoelbak

Zit jouw sjoelbak hiertussen? Of kijk je liever nog even rond tussen ons complete aanbod sjoelbakken? Neem gerust je tijd. Plaats je bestelling voor 14:00 en je hebt je sjoelbak de volgende werkdag al in huis. Het is ook mogelijk om onze winkel te bezoeken in Opheusden. Voor vragen, neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488 – 44 06 83 of per mail via [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.