Wat zijn downdraft pannen?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat zijn downdraft pannen?

Meer weten over downdraft pannen? Lees dan dit blog van Van der Garde Warenhuis. We informeren je o.a. over wat downdraft pannen zijn en de voordelen.

 Maak kennis met downdraft pannen

Ben jij al bekend downdraft pannen? Deze pannen zijn speciaal ontwikkeld voor een keuken waarbij de ‘afzuigkap’ geïntegreerd is in de kookplaat. Heb jij een downdraft systeem in huis? En ben je op zoek naar een nieuwe pannenset of pan? Dan vind je in dit blog alle informatie die je nodig hebt.

We vertellen onder andere wat downdraft pannen zijn en waarom je voor dit type pan moet kiezen. Tot slot laten we ook nog een aantal modellen uit het assortiment van Van der Garde Warenhuis zien. Lees snel verder en maak kennis met de downdraft pan. 

 

 

Wat zijn downdraft pannen?

Voordat we je meer vertellen over downdraft pannen, willen we eerst uitleggen wat een downdraft systeem precies is. Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur is het downdraft systeem. Dit innovatieve systeem is de opvolger van de afzuigkap. In plaats van een afzuigkap boven het kookstel zit er nu een afzuigsysteem ingebouwd in de inductiekookplaat. Sommige systemen schuiven uit de inductiekookplaat wanneer je gaat koken. Terwijl je aan het koken bent, wordt de vieze lucht die vrijkomt weggezogen door een motor in het keukenblok. Met een downdraft systeem in huis heb je geen afzuigkap meer in het zicht hangen, geen last van lawaai en een snelle afzuiging.

 

Voor een optimale afzuiging zijn er ook speciale downdraft pannen op de markt gebracht. De kookdamp bij de meeste pannen wordt namelijk omhoog gestuurd, waardoor je niet optimaal gebruik maakt van het systeem. Downdraft pannen zijn echter op zo’n manier vormgegeven, dat ze de dampen direct naar het afzuigsysteem sturen.

 

 

Waarom kiezen voor drowndraft pannen?

Downdraft pannen zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten afzuigsystemen. Ze zijn uitgevoerd met innovatieve systemen die ervoor zorgen dat damp en vieze geurtjes zeer effectief worden opgezogen door het systeem. De downdraft pannen die Van der Garde Warenhuis aanbiedt hebben bijvoorbeeld een glazen deksel  met geïntegreerde luchtkanalen die zorgen voor optimale stoomafzuiging. Kortom, deze pannen zijn ideaal voor mensen met downdraft afzuigsysteem en die vieze geurtjes zo snel mogelijk uit hun huis willen hebben.

 

 

Pannen in ons assortiment

In het assortiment van Van der Garde Warenhuis vind je diverse downdraft pannen en pannensets. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

 

 

Plaats een bestelling

Is jouw keuken uitgevoerd met een downdraft systeem? En ben je op zoek naar een geschikt koeken- of kookpannenset? Dan ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden die wij aanbieden, selecteer de gewenste pannen en plaats een bestelling. Voor 23.00 besteld betekent de volgende werkdag al in huis!

Heb je nog vragen over onze producten of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via +31 488 44 06 83 of [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »