BK Easy Induction: Alles wat je moet weten!

BK Easy Induction: Alles wat je moet weten!

Verreweg de populairste pannen voor inductie zijn die van de BK Easy Induction Ceramic lijn. Bij Van der Garde Warenhuis hebben we veel verschillende soorten en maten van deze serie. Wat maakt deze pannen zo gewild? En waar moet je op letten tijdens het kopen en gebruiken van deze pannen?

Allereerst goed om te weten: De BK Easy Induction Ceramic pannen kunnen op alle warmtebronnen, hoewel ze bij uitstek geschikt zijn voor de inductie kookplaat. Deze informatie is dus voor iedereen relevant.

 

Gezondheid voorop

De BK Easy Induction zijn gezonde pannen die met zorg zijn geproduceerd. De pannen beschikken over een keramische anti-aanbaklaag. Deze laag is vrij van PFAS, een giftige stof die schadelijk is voor je gezondheid. Wanneer je de pannen gebruikt, komt deze stof dus niet in je eten. De coating is milieuvriendelijk geproduceerd, zodat je ook op dat gebied je steentje bijdraagt. BK en Van der Garde Warenhuis vinden dat allebei erg belangrijk.

 

Een ijzersterke coating

De keramische anti-aanbaklaag van deze BK pannen gaat jarenlang mee. De laag is namelijk krasvast. En natuurlijk doet het zijn werk perfect: Het voedsel blijft niet aan de pan plakken en bestrijdt aanbakken. De pan is zo heel makkelijk te reinigen. Hij kan zelfs in de vaatwasser, hoewel we handwas aanbevelen.

 

BK's Slimme technieken

De Easy Induction pannen beschikken over slimme techniekjes, waardoor het een topproduct is. De dikke aluminium bodem is uitermate geschikt voor inductie. Het aluminium zorgt er bovendien voor dat de pannen razendsnel opwarmen en deze warmte goed verdeeld wordt. Daarnaast hebben de pannen een kunststof handvat, dat niet heet wordt tijdens het gebruik van de pan.

 

Al deze handigheden én het feit dat deze inductie pannen zo lekker bakken op inductie maakt dat ze mateloos populair zijn onder de thuiskoks, de hobbykoks en de professionele koks. Daar komt nog bij dat de kwaliteit zeer hoog is en de prijs heel laag. Bij Van der Garde Warenhuis shop je nu het voordeligst.

 

Bovendien zijn de BK Easy Induction Ceramic pannen alom geprezen en staan ze hoog in alle lijstjes. Verschillende reviewsites gaven de pannen vijf van de vijf sterren. We hebben zelf ook wel eens een lijstje geschreven met de top vijf beste koekenpannen. Daar belandde de BK Easy Induction Ceramic koekenpan op de tweede plaats.

 

Verschillende easy induction modellen

Van der Garde Warenhuis heeft verschillende modellen van BK Easy Induction. We hebben bijvoorbeeld koekenpannen, wokpannen en hapjespannen in verschillende maten. Bekijk alle pannen hieronder:

 

 

Deze pannen zijn geschikt voor alle soorten huishoudens. Groot gezin? Kies dan een grotere maat pan. Klein gezin? Ga dan voor een kleinere pan. Vind je het fijn om de pannen eerst even vast te houden? Kom dan langs in onze unieke pannenshowroom in Opheusden!

 

Wist je dat…

…je de BK Easy Induction Ceramic koekenpannen 20 en 28 cm ook terugvindt in de BK Flow Cool 10-delige kookset met gratis set snijplanken? Je krijgt hierbij naast de twee koekenpannen drie kookpannen, een steelpan en drie gratis snijplanken. Dit is gedaan om een complete kookset verkrijgbaar te stellen. Zo kun je alles in één keer aanschaffen. Bekijk de flow cool sets hier!!

 

Ben je er nog niet over uit? Of kijk je liever nog even rond tussen ons complete aanbod Easy Induction pannen? Neem gerust je tijd. Plaats je bestelling voor 23:00 uur en je hebt je pannenset de volgende werkdag al in huis! Het is ook mogelijk om onze winkel te bezoeken in Opheusden. Neem voor vragen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488-440683 of per mail via [email protected]. Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.