De 5 beste koekenpannen van 2023!

  • Geplaatst op
  • Door Damian
  • 0
De 5 beste koekenpannen van 2023!

Ben je op zoek naar de perfecte koekenpan in je keuken? Geen zorgen in deze blog leggen we je uit waar je op moet letten bij het aankopen van je nieuwe koekenpan! Laten we niet langer wachten en direct doorgaan naar onze top 5!

1. Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce

Op onze eerste plaats staat uiteraard de Demeyere Alu pro 5 ceraforce Deze Aluminium koekenpan is beschikbaar in 24cm, 28cm en in een complete set. Wat deze pan zo uniek maakt is de 5mm dikke aluminium bodem voor optimale warmteverdeling. De koekenpan is zowel geschikt voor gas als inductie en kan op elke bakplaat gebruikt worden. Maar waarom de Alu pro 5? Deze koekenpan is ontworpen door het Belgische bedrijf Demeyere. Demeyere staat erom bekend om pannen te maken van hoogwaardige kwaliteit die het beste kunnen presteren in elke keuken. Door middel van de anti-aanbaklaag kun je gemakkelijk al je gerechten bereiden. Deze pan is een lichtgewicht in zijn klasse en zorgt voor een prettige grip in je handen. Verder kun je deze pan veelzijdig gebruiken voor je groente, vlees, aardappelen en nog veel meer. De pan is geschikt voor de vaatwasser en de fabrikant bied hierbij 5 jaar garantie op productiefouten. Verder is deze anti aanbaklaag 100% PFAS vrij!

Bijpassende producten

--/productstart/--https://www.vdgardewarenhuis.nl/demeyere-alu-pro-5-ceraforce-koekenpannenset-24cm.html,https://www.vdgardewarenhuis.nl/bk-easy-induction-ceramic-koekenpan-30cm.html,https://www.vdgardewarenhuis.nl/superior-triply-koekenpan-28-cm.html--/productend/--

 

2. BK Superior Triply koekenpannen

De BK Superior Triply koekenpannen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Dit is de eerste koekenpan in het lijstje zonder anti-aanbaklaag. Maar waarom wil je bakken zonder anti-aanbaklaag? Door te bakken zonder anti-aanbaklaag blijven de smaken beter in het vlees of gerecht zitten. Ook zitten er verschillende soorten stoffen in een anti-aanbaklaag. In een RVS koekenpan zit alleen maar, zoals de naam al zegt, roestvrij staal.

Maar waarom de pannen van BK? Zoals altijd staat kwaliteit op nummer 1. Daarom heeft deze pan een speciale Triply bodem. Dit houd in dat de hele pan uit één doorlopende mal bestaat. Dit zorgt voor één van de beste warmteverdelingen die een koekenpan maar kan hebben! Verder ziet dit er nog strakker uit in het design en is deze pan geschikt voor professioneel koken. De collectie is beschikbaar in twee maten: De 24cm Superior triply koekenpan en de 28cm Superior triply koekenpan. Ben je nu benieuwd wat deze koekenpannen nog meer te bieden hebben?

3. TVS Natura Induction koekenpannen

Als derde op het lijstje hebben we de TVS natura induction staan. Deze koekenpannen zijn gemaakt van 100% aluminium. Dit zorgt ervoor dat jij je steentje bijdraagt aan de natuur met elke kookbeurt. Met de unieke anti-kleeflaag "VEGETEK" bakt je eten niet snel aan. Ook is de kleeflaag PFOA-vrij voor het gezond koken. De pan heeft een uniek groen natuur design met houten handvatten. Deze handvatten worden niet warm, wat ideaal is tijdens het koken van je gerechten. De natura koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen en biedt een uitstekende warmtegeleiding door de pan heen. De koekenpan is beschikbaar en verschillende formaten zoals:

  • TVS natura induction koekenpan 20cm
  • TVS natura induction koekenpan 24cm
  • TVS natura induction koekenpan 26cm
  • TVS natura induction koekenpan 28cm
  • TVS natura induction koekenpan 30cm
  • TVS natura induction koekenpan 32cm

Ook heeft deze collectie nog veel meer steelpannen, wokpannen en pannenkoekenpannen om je set helemaal compleet te maken! Bekijk alle TVS natura pannen hier!

 

4. BK Easy induction 

Deze pannen van BK hebben altijd aan de top gestaan. Deze pannen hebben een van de beste prijs/kwaliteit verhouding van deze top 5. Dit komt omdat de pannen van een  sterke kwaliteit zijn gemaakt en bovendien helemaal niet duur. De BK easy induction beschikt over een keramische anti-aanbaklaag wat het koken super gezond maakt. De pan is tevens geschikt voor in de vaatwasser en is te verkrijgen in verschillende formaten, van 20cm tot wel 30cm.

Bij dit Nederlandse merk staat kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Dankzij de PFAS vrije anti-aanbaklaag kook je gezond en zorg je ervoor dat koken een eitje wordt. Wil je de pan ook in de oven doen? Dat is geen probleem, deze pan is geschikt tot wel 160ºC. Heb je interesse of wil je meer weten over de BK Easy Induction koekenpannen? Klik dan hier!

 

5. Fissler Ceratal Comfort 28cm

De pannen van het Duitse merk Fissler staan altijd garant voor kwaliteit. De Fissler Ceratal Comfort is gemaakt van 60% gerecycled aluminium. Dit zorgt ervoor dat terwijl je kookt in deze prachtige koekenpan je ook bezig bent met het milieu en de natuur. Deze pan is niet alleen goed voor het milieu maar is ook een fantastische toevoeging aan je keuken. De keramische anti-aanbaklaag is gemaakt op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat deze pan vrij is van giftige stoffen zoals PFOA en PTFE. Door de Cookstar bodem heeft deze pan een garandeerde optimale warmte verdeling over de pan. Deze koekenpan heeft een uniek design en kleur. Hij beschikt over hoge randen zodat je de gerechten kunt roeren zonder knoeien. Uiteraard is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie. Wil je nu heerlijk koken en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu? Klik dan hier voor meer informatie over deze geweldige koekenpan.

 

Op zoek naar koekenpannen zonder enige sporen van PFAS?

Bekijk dan snel onze nieuwe blogpost voor de Top 5 beste koekenpannen zonder Pfas! We zullen je alles uitleggen wat PFAS inhoud en waarom deze koekenpannen de beste keuze zijn voor jouw keuken! Zien we je daar?

 

Bestel jouw koekenpannen!

Zit jouw koekenpan hier niet tussen? Of kijk je liever nog even rond tussen ons complete aanbod koekenpannen? Of zoek je toch liever PFAS vrije pannen?  Neem gerust je tijd. Plaats je bestelling voor 23:00 uur en je hebt je koekenpan de volgende werkdag al in huis! Het is ook mogelijk om onze winkel te bezoeken in Opheusden. Voor vragen, neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488 – 440683 of per mail via [email protected]. Tot snel!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.